Más is ennyire rosszul reagálna, ha megtudná hogy a gyereke telefonján le van töltve a tinder?
20 éves vagyok 3 hete szakítottunk a párommal akivel együtt voltunk 3,5 éve. Gondoltam ép itt az ideje randizni újra és megpróbálni.
Anyám nézett valamit a telefonomon és meglátta hogy rajta van a tinder azóta én vagyok a legnagyobb k.rva a világon. És folyamatosan azt hangoztatja hogy megbukott a nevelésemmel. És mennyire szar anya ha csak egy k.rva lett lánya.
Nem értem őt. Hogy miért olyan nagy baj hogy egész életemben nem egyetlen pasival akarok lenni. Kicsit én is élni szeretnék és ismerkedni.
És arról magyaráz hogy majd egy pasi se fog elvenni mert egy k.rva vagyok akit több pasival is volt és nem tartogatta magát. Undorodik majd tőlem minden pasi.
10-es, miért vagy ennyire korlátolt?
Miért ne lenne normális, amiért már most randizna? Meddig kéne gyászolnia egy rossz kapcsolatot?
Az is hülyeség, hogy a Tinderen csak alkalmi partnert lehetne találni... Baráti társaságom 20-30 évesekből áll, vegyesen. Több hosszabb, 2-5 éves kapcsolatok is a Tinderen kezdődtek. Meg kell erre találni a megfelelő személyt, ennyi.
#10: Hülyeséget beszélsz. Fiam 1 hónapja nősült, a feleségét a Tinderen ismerte meg. Szerelem volt kb. első látásra. Nagyobbik lányom élete első igazi pasijával van lassan 1 éve, szintén a Tinderen "találkoztak". Lányom nem az a kifejezett bulizós fajta, ezért kb. esélye sem nagyon volt bárhol "bepasizni". Első találkozásuk után mindketten azonnal törölték az alkalmazást. Tökéletes párost alkotnak.
Ha meg valaki a szakítás után újra randizna, teljesen rendben van. Mit kéne tennie? Magába roskadva depresszióba süllyedni? Nyilván megvolt az oka a szakításnak. Jól teszi, ha mielőbb továbblép.
Kérdező, magyarázd el anyádnak, mi az a Tinder. Valószínűleg nincs vele tisztában, hisz látod, sokan itt is azt hiszik, hogy csak alkalmi szexpartnerek keresésére való, holott egyáltalán nem így van.
Tinder oldalt illetően édesanyád tévedésben van, vagy mások által elmondottakból alakult ki nem valós megítélése. Világosítsd fel.
"Ha meg valaki a szakítás után újra randizna, teljesen rendben van. Mit kéne tennie? Magába roskadva depresszióba süllyedni? Nyilván megvolt az oka a szakításnak."
Minden kapcsolati szakításnak megvan az oka. Elgyászolni a kapcsolatot, lezárni a múltat, átgondolni mindent, tanulságokat levonni (nem "a másikat hibáztatva", hanem hogy az illető mit hibázott, hogyan kellett volna másképpen") ehhez idő kell, illetve érdemes rá időt hagyni.
A szakítástól eltelt ilyen rövid idő alatt fura nekem az újbóli randizás.
Csak az első mondatot olvastam el. 20 éves gyerekem internetezési szokásaiba a legkevésbé sem szólnék bele.
Én egyébként úgy tudom, a tinder internetes társkereső. Nyilván vannak ott olyanok is, akik komoly kapcsolatot keresnek, még ha esetleg alacsony számban is. Egyébként meg minden internetes társkereső valamennyire húspiac, és az volt 20 éve is.
Ja, és én a magam telefonján szoktam "valamit" megnézni, nem másén.
Azóta sikerült lenyugodnia és beszélnünk. Elmagyaráztam neki az oldal működését.
És igen a szakítás már fél éve húzódott. Már rég óta nem volt olyan igazi a kapcsolatunk. Csak ragaszkodtunk egymáshoz. Nagyon fájt mikor vége lett de a vége már nem volt egészséges egyiküknek sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!