Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek egy 16-17èves...

Szerintetek egy 16-17èves gyereknek hogy lehet 300ezres telefonja ha nem dolgozik? Hogy ha szülei nem veszik meg észreveszik szülei honnan volt erre pénze

Figyelt kérdés
2021. máj. 27. 22:24
1 2 3
 1/22 A kérdező kommentje:
És még azt mondják neki még bulizni sem volt pénzed veszel méreg drága telefont?
2021. máj. 27. 22:27
 2/22 anonim válasza:
75%
Mai világban a szülők mindent megvesznek akár kp-ra, de gyakori az is h hitele veri magát a gyerekéért. Kereskedelemben dolgozom, hidd el ez van.
2021. máj. 27. 22:30
 3/22 A kérdező kommentje:
Arra gondolok nem szülei veszik meg!
2021. máj. 27. 22:37
 4/22 anonim ***** válasza:
84%
Én ballagásra mindenkitől pénzt kértem/kaptam, így összegyűlt 290. Ebből 215-ért vettem telefont. Csak egy tipp.
2021. máj. 27. 22:41
 5/22 anonim ***** válasza:
76%
Lopást ki lehet zárni, mert már lebukott volna vele! Esetleg a rávalót lopta össze... ha lány vehette neki egy tehetős fiú, de valószínűbb hogy egy idősebb férfi. Esetleg találta, de az felvet némi problémát mert a mostani telók nagyon biztonságosak. Titokban prosti... felajánlották neki szexért cserébe.... stb... reggelig tudnám sorolni. A tündérmesés verziókat, hogy a zsebpénzéből spórolta nyugodtan átugorhatjuk.....
2021. máj. 27. 23:11
 6/22 anonim ***** válasza:
90%
Gondolom amúgy "zsebpénzből" spórolta össze, amit rokonoktól kap ünnepekre stb. Fiatalabb kotimban (amilor még nem dolgozhat egy gyerek) 1-1.5 év alatt én is össze tudtam hozni nagyobb összegeket.
2021. máj. 27. 23:21
 7/22 anonim ***** válasza:
80%

Ez a kérdés a múltkori drogdílerhez kapcsolódik?

Az is lehet, hogy csak prostituált.

Nálunk anno suliban telefonért árulták a szüzességüket. Mondjuk gyanús volt aki már 3x "eladta".

2021. máj. 28. 00:02
 8/22 anonim ***** válasza:
84%

Egy két példa.

1-Tippmix/szerencse játék

2-ahogy már írták, ha elég idős árulja a testét. Akár fiú akár lány

3-dolgozik csak nem vallja be, mert azt olyan cikinek érzi

4-ha elég idős, van egy pénzes pasija/nője aki meg veszi neki

5-már máshova is írtam ezt, ha a szülei olyan vállalkozást visznek ahonnan a gyerek tud pénzt ki venni a tudtuk nélkül. Pl: autómatákat üzemeltettek, a gyerek meg szedte ki belőlük a pénzt. Vagy olyan dolgot tud ki venni a vállalkozásból amit nem vesznek észre(hulladék vas, gázolaj, akármi) amit aztán pénzé tesz.

6-nem legális dolgok pl cigi csempészet, marihuána adás vétel stb stb.

Hirtelen ennyi

De biztos van még

2021. máj. 28. 12:03
 9/22 anonim ***** válasza:
100%

Szerinted a szülei telefon értékbecslők?

Basszus ugyan úgy néz ki az 50ezre mint a 300ezres....

Beleteszi egy viseltesebb tokba azt annyi.

Anyám szerintem sose nézte meg a telómat. Se kívül se belül

2021. máj. 28. 12:51
 10/22 anonim ***** válasza:
6%
Hát... az se mindegy, hogy milyen nemű az a gyerek...
2021. máj. 28. 15:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!