Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Más is ennyire rosszul reagáln...

Más is ennyire rosszul reagálna, ha megtudná hogy a gyereke telefonján le van töltve a tinder?

Figyelt kérdés

20 éves vagyok 3 hete szakítottunk a párommal akivel együtt voltunk 3,5 éve. Gondoltam ép itt az ideje randizni újra és megpróbálni.

Anyám nézett valamit a telefonomon és meglátta hogy rajta van a tinder azóta én vagyok a legnagyobb k.rva a világon. És folyamatosan azt hangoztatja hogy megbukott a nevelésemmel. És mennyire szar anya ha csak egy k.rva lett lánya.

Nem értem őt. Hogy miért olyan nagy baj hogy egész életemben nem egyetlen pasival akarok lenni. Kicsit én is élni szeretnék és ismerkedni.

És arról magyaráz hogy majd egy pasi se fog elvenni mert egy k.rva vagyok akit több pasival is volt és nem tartogatta magát. Undorodik majd tőlem minden pasi.

2022. júl. 13. 19:39
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
28%
12-es ezt nem tudom elhinni hogy tinderen szerettek egymásba. Ezeken az oldalakon annyira nem lehet ismerkedni hogy az hihetetlen. Akkor nekem már régóta együtt kellene lennem onnan legalább 1 lánnyal vagy ha együtt nem is pár randit le kellett volna már szerveznem onnan csak a lányok nem túl kommunikatívak. A te gyerekeid nagyon szerencsések lehettek hogy kommunikatív emberekkel ismerkedtek össze lehet csak én vagyok ennyire szerencsétlen hogy a lusta egót növelő és instagram oldalt reklámozó libákkal találkozok csak. Kérdező! Neked meg az ilyen oldalakat nem tudom nagyon ajánlani, mivel lány vagy így jobban tudom mintha pasi lennél. Vigyázz! Napi 100 üzeneted lesz és nehéz lesz a magadnak legjobban tetsző egyedet kiválasztani! Előttem ezek az oldalak nagyon leszerepeltek és soha nem felejtem hogy először hogy álltam hozzájuk hogy pár hónap randi és ha minden jól megy akkor szép párt fogunk alkozni, ennek ellenére már 2 éve semmi szinte!
2022. júl. 19. 16:35
 22/32 anonim ***** válasza:
33%
Igazság leírása lepontozással jár látom!
2022. júl. 20. 08:09
 23/32 anonim ***** válasza:
17%
Tinder amúgy is szexpartnerkereső, onnan hogy valakinek komoly kapcsolata legyen felér egy lottó 5-össel!
2022. júl. 20. 08:10
 24/32 anonim ***** válasza:
51%
Tehát anyád felismerte a Tinder appot... őőőőőő :D :D :D
2022. júl. 24. 11:04
 25/32 anonim ***** válasza:
77%

#21: Nem azt írtam, hogy ott szerettek egymásba, hanem azt, hogy ott ismerkedtek meg. Aztán találkoztak személyesen 1x-2x-sokszor és szerelem lett belőle. Az, hogy te milyen emberekbe fusz ott bele, az irreleváns. Elképzelhető, hogy túlzott igényeket támasztasz pl. a külső megjelenés alapján. A gyerekeim meg erősen figyelmet fordítanak a beéső értékekre, a közös érdeklődési körre és hasonlókra. Egyikük válsztottja sem úgy néz ki külsőleg, amilyen elképzelésem addig volt az ízlésükről. Mondhatni, teljesen mások. Ettől függetlenül nagyon boldogok, a fiamék túl az esküvőn a közös babát tervezik, a lányomék lassan az első évfordulójukat ünneplik.

Kicsit neked át kéne gondolnod az támasztott igényeket.

Kérdező, te pedig ne add fel, lehet szerencséd.

2022. júl. 25. 21:39
 26/32 anonim ***** válasza:
31%
25-ös külső és belső egyaránt fontos. Ez csúnyán fog hangzani de hiába jó egy nő belső tulajdonsága ha külsőre nem annyira jó és nem tud beindítani pl ha szeretkezésre kerülne a sor. Lehet magasak az igényeim de mindenkinek azok ha olyan partnert szeretnének aki külsőre és belsőre is egyaránt jó. Nem nekem nagyok az elvárásaim hanem már mindenkinek a médiának köszönhetően. A gyerekeid meg nagyon szerencsések hogy tinderen egyáltalán a randiig eljutottak. Látom sokan lepontoztak az igazság leírása miatt le lehet nyugodtan 100 szor is az igazság az igazság marad. A tinder meg amúgy is az átlag embereket lenéző instagram hercegnők és hercegek gyűjtőhelye és túlnyomórészt az 1 éjszakás kalandok tárhelye!
2022. júl. 26. 14:30
 27/32 anonim ***** válasza:
91%
Sőt az emberek nagy része komolytalanul használja nem ismerkedésre és kommunikációra és utána a randiig eljutásra!
2022. júl. 26. 14:31
 28/32 anonim ***** válasza:
87%

#26: A szexre normális esetben nem az első randin fog sor kerülni. Lányom is "beszélgetett", randizott korábban másokkal is (szerintem hozzád hasonlókkal) és semmi nem lett belőle, mert élőben a srác kuka volt vagy nagyon egy síkon járt az agya (mint tiéd, egyből a szexet említed).

Az én párom (gyerekeim apja) sem tetszett nekem külsőre, mikor megismertem. Aztán jobban megismertem, beleszerettem és jobb volt vele a szex is, mint azelőtt bárkivel. A külsejétől függetlenül...

2022. júl. 26. 19:25
 29/32 anonim ***** válasza:
31%
28-as! Nekem a párkapcsolatban nem a szex a lényeg de ha arra is sor kerülne akkor oda belső és külső tulajdonság is kell. Te valamit félreérthettél velem kapcsoltban hogy nekem csak a szexen jár az eszem. Tipik általánosítás. Minden férfi csak a szexet és az 1 éjszakás kalandot akarja... 2022-es mentalitás!
2022. júl. 27. 15:31
 30/32 anonim ***** válasza:
31%
Az biztos ha nekem lesz barátnőm nem ezeken a szenny oldalakon fogom megismerni őket. Sokan írták ezek az oldalak is csak lehetőségek bár ezeken mindenki lusta!
2022. júl. 27. 15:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!