Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tennél ha apád megütné a...

Mit tennél ha apád megütné a gyerekeket?

Figyelt kérdés
2022. aug. 24. 06:06
 51/91 anonim ***** válasza:
73%

Azért durva, hogy mennyien kardoskodnak itt a gyermekbántalmazás mellett…

Az romlott társadalom miatt tart ott ez az ország ahol.

2022. aug. 24. 13:27
 52/91 anonim ***** válasza:
76%
51: az a durva, hogy a kérdező semmiféle körülményt nem árult el...
2022. aug. 24. 13:38
 53/91 anonim ***** válasza:
72%
#51 Igen, ijesztő. Engem meg lepontoz mindenki, amikor leírom, hogy akkor én is beverhetem a gyerekverők pofáját. :D Ez persze már nem tetszik nekik.
2022. aug. 24. 13:58
 54/91 anonim ***** válasza:
55%
Nyugi engem is lepontoztak.mert azt írtam akkor a főnököd is szajbaverhet.
2022. aug. 24. 14:14
 55/91 anonim ***** válasza:
89%

"Ütőképesgyerekjoco

Az üzenet szövege:

ütünk mi is titeket nyugodjál le paraszt xdd de mi cigányok gyereket sose, ebből látszik milyenek is a parasztok, na majd felrúgdallak ha talizunk :DD"

Hja, az intelligencia hiány, ugye....

2022. aug. 24. 14:53
 56/91 A kérdező kommentje:
Én senkit se pontoztam le még azokat se akiket ostorral kéne lepontozni
2022. aug. 24. 14:53
 57/91 anonim ***** válasza:
58%
Hatos, a nevelő célzatú pofon nem bűncselekmény. Ha napi szinten van véresre verve a gyerek, na az bűncselekmény. Valóban nem mindegy a kontextus!
2022. aug. 24. 15:01
 58/91 anonim ***** válasza:
89%
#57 De, az is bűncselekmény és felhívnám a figyelmed arra, hogy ezt nem te döntöd el, hanem a mindenkori hatályos törvények.
2022. aug. 24. 15:29
 59/91 anonim ***** válasza:
76%

58!

A hatályos törvény tiltja és bünteti a bántalmazást.

Fizikai bántalmazás az a szándékos cselekedet, vagy gondatlanság (így különösen ütés, rázás, mérgezés, égés, fulladás, közlekedési baleset, stb.), amely a gyerek fizikai sérüléséhez, halálához vezet vagy vezethet, és amely a szülő, vagy más olyan, gondozási-nevelési feladatot gyakorló személy felelősségi körébe tartozik, akiben a gyerek bízik, illetve akivelalá-fölérendeltségi viszonyban van. A fizikai bántalmazás lehet egyszeri és lehet ismételt esemény.

Egy pofon nem vezet se fizikai sérüléshez. Tehát a pofon nem számít bantalmazasnak.

2022. aug. 24. 15:33
 60/91 anonim ***** válasza:
86%

Egy pofon nem vezet se fizikai sérüléshez

Ez nem igaz. Attól függ mekkora az a pofon. Kaphat agyrázkódást is. Egyáltalán nem értek egyet a gyerekek pofozgatásával meg az "engem is vert az apám, mégis ember lett belőlem" kijelentésekkel. Általában ezen kijelentések gazdái pont olyan emberek, amilyen én nagyon nem szerettem volna lenni soha.

2022. aug. 24. 15:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!