Mit tennél ha apád megütné a gyerekeket?
"Hát remélhetőleg igen, így eszébe nem jut, hogy megegyszer rohangaljon a szobában a tiltás ellenére."
- A kulcsszó: remélhetőleg.
Mert hogy ez egy kétélű fegyver, és egy pofonból két dolgot tanulhat a gyerek:
1. Nem csinálom X dolgot
2. Ha bajom van, egy pofonnal kell megoldani
Remélhetőleg csak az egyiket tanulja meg. De igazából nem lesz befolyásod arra, hogy melyiket tanulja meg.
Ha szobában rohangálnak a gyerekek, az azt jelenti, hogy mozogni szeretnének. Ilyenkor pofozkodás helyett valamivel le kell kötni őket, vagy egyszerűen csak ki kell vinni őket játszani.
9!
Ha nagyapa rohangál ész nélkül q lakásban, te figyelmezteted, hogy ne csinálja, ő nem hagyja abba és leveri a vázat, neki is lekeverhetsz egyet. A mesékben ugyanis nem véletlenül leveri szerepelt am
11!
Az a szó, hoyg példa, mondjuk valamit?
14!
Verseny, ha olyan idióta vagyok, hogy kifejezett tiltás ellenére teszek meg valamit, meg is érdemlem. Az még mindig nem esett le, higy nincs háttér informacio?
Anyám is rácsapott a gyerekre, nem szóltam semmit. Pedig még kiabálni sem hallottam soha, de a két fiam annyira kiakasztotta, hogy a szomszédok mondták, hogy szokott kiabálni velük.
Vagy te megneveled a gyereket, hogy viselkedjen, vagy nem bízod apádra a gyereket. Apadat már nem tudod nevelni és az időseknek a türelme is kevés.
15!
Ismerem a törvényeket. Büntetendő a gyermekbantalmazas. Ugye nem gondolod komolyan, hogy egy pofon miatt bárki bármit is tesz? Anyuka megy a rendőrségre feljelentést tenni, hogy az apja lekevert egyet a gyereknek? Hát kb körbe is röhögik
Én úgy tudom hogy fizikai erőszakkal kapcsolatos törvények esetén csak a jogos önvédelem ad felmentést.
Egyéb kontextus nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!