Mit utálsz a gyerekedben?
Figyelt kérdés
2022. aug. 20. 18:53
3/28 anonim válasza:
Semmit, nekem a kérdés is bizarr.
Vannak dolgai, amitől néha falra mászok, de nem tudnék semmit utálni benne, ő az én kis mindenem.
Igaz, az én gyerekem még gyerek, majd jönnek felnőtt gyerekes szülők is nyilatkozni.
4/28 anonim válasza:
Semmit
Te meg nyílván nagyon beteg vagy, ha ilyen kérdés felmerül benned
5/28 anonim válasza:
Ha valaki képes utálni valamit a gyerekében, akkor esetleg gondolkodhatott volna a felelősségen, mielőtt gyereket vállal. Senki sem kötelezte rá. Egy gyereknek viszont életre szóló traumát okozhat, ha azt érzi, hogy a szülei nem fogadják el és szeretik feltétel nélkül. A szülő dolga ezt a fajta biztonságérzetet megteremteni a gyereke számára.
7/28 anonim válasza:
"Te meg nyílván nagyon beteg vagy, ha ilyen kérdés felmerül benned"
Lehet, hogy egy olyan gyerek kérdezi, aki úgy érzi, utálják a szülei...
8/28 anonim válasza:
Nekem is az apámat utálta bennem anyám, és emiatt úgy ahogy vagyok engem is.
9/28 anonim válasza:
Bennem azt "utálja" anyám, hogy ahogy idősebb vagyok, egyre kevésbé vagyok kontrollálható.
10/28 anonim válasza:
Semmit. Szeretem őket.
Természetesen mindegyiknek van olyan tulajdonsága, amitől falra mászok, és nem bánnám, ha változna. Néha jobb a kapcsolatunk, néha nehezebb. De ez nem azt jelenti, utálom. A tulajdonságot vagy viselkedést se utalom. Idegesít vagy elszomorít, de utálat nem volt bennem soha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!