Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mi a véleményed apumék hozzáál...

Mi a véleményed apumék hozzáállásáról?

Figyelt kérdés

Először is szeretném elmondani, apum és anyum elváltak 9 éves voltam. Most 22 vagyok, minimál kapcsolat volt köztünk.. sokszor még gyerektartást se fizetett, ha oda mentem akkor apum és apai nagyi szidták átkozták anyai nagyit és anyámat... azonban kb másfél éve kissé rendeződött a kapcsolatunk... Utónevet szeretnék változtatni... mert ugyan az a nevem mint apumnak... meg apai nagyapámnak(ő már nem él☹️, és apai nagyapám apjának dédpapámnak) Fodor Artúrnak hívnak.. sose szerettem az Artúrt, ezt a nevet anyum sem akarta nekem hanem eröszakosan apu meg apai mama cirkuszoltak anyuval anyai mamámékkal hogy már a gyerek Artúr lesz az apja, nagyapja, dédapja után.... anyumék mondták rendben de akkor legyen egy másik nevem is .. erről megint cirkuszt csináltak apám meg apai nagyim hogy csak is Fodor Artúr lehet a gyerek(én)

Most döntöttem. Fodor Artúrt ,, Fodor Arnold Félix-re változtatom... a Fodor megmarad a családi nevem apam után azonban az Artúrt eltöröltetem.

Fodor Arnold Félix lesz az új nevem... anyumék mondták oké,..... azonban apámnak meg apai nagyinak sőt apám öccsének aki a keresztapám nagybátyám annak is elmondtam... és kiabáltak ha megmerem tenni oda a lábam ne tegyem mert eltörlöm apám nevét, takarodjak be ne tegyem oda a lábam ha ezt megteszem... és elkezdte keresztapám meg apám, apai nagyi átkozni az anyai nagyimat meg anyumat... még a nagybátyám felesege a keresztanyum is mondta hogy önző aljas vagyok ha ezt megteszem... és oda ne menjek soha többé mert bottal fognak zavarni.

2022. aug. 20. 15:26
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
67%

"kiabáltak ha megmerem tenni oda a lábam ne tegyem mert eltörlöm apám nevét, takarodjak be ne tegyem oda a lábam ha ezt megteszem"

- Probléma megoldva: néhánnyal kevesebb karácsonyi ajándék miatt fáj a fejed mostantól.

Egyébként bármiféle számonkérés során rá lehet kérdezni, hogy drága druszád merre járt, amikor a gyerektartást kellett volna fizetni? Akkor nem voltál fontos neki? Csak egy k*rva név vagy számára?

Nagy teljesítmény, hogy rendeződött a kapcsolat, de ha ennyitől borul az egész, akkor mégis mennyit ér? És legközelebb min fog kibukni? Hogy ki a feleséged? Nem adsz eleget haza?

Amúgy, ja, volt mostanában egy a nevét Arndoldra változtató ember...

2022. aug. 20. 17:47
 12/15 anonim ***** válasza:
68%

Legközelebb ne kövesd el azt a hibát, hogy kiírod a teljes neved, meg az életkorodat, mert visszaélnek vele!

Egyébként meg, azt csinálsz, amit akarsz, elmúltál 18 éves, ha van pénzed, tedd meg. Ez az első út a toxikus környezetből kifelé! A családod egyébként undorító, nem is mennék a helyedben apádhoz meg az apai nagyihoz, ha így viselkednek!

2022. aug. 20. 19:19
 13/15 anonim ***** válasza:
64%
Tegnap is megirtuk, te döntésed ha neked nem tetszik, cseréld.
2022. aug. 20. 22:40
 14/15 anonim ***** válasza:
68%
9-es, kit érdekel bárki mérgező, akarnok rokonom? Az, aki nem tudja elfogadni a döntésemet, esetleg kritizál érte, tehet egy szívességet ;)
2022. aug. 21. 07:23
 15/15 hosszúhajú ***** válasza:
83%
mit szólnál egy kompromisszumhoz?artúrt tedd át második keresztnévbe, ( amit sose használsz ) és vegyél fel egy első keresztnevet
2022. szept. 3. 02:15
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!