Miért kell azért ordítozni velem, mert nem tudom, hogy felvettek-e a koliba?19
Arra a honlapra ki van írva, hogy aug. 20.-ig értesítik az elsőéveseket. Ma tizenhetedike van. Még nem kaptam semmilyen értesítőt, gondolom akkor legkésőbb pénteken. Az az utolsó munkanap huszadika előtt.
Erre anyám minden hülyeség miatt ordít, hogy miért bem tudom, most jelenleg a kolira van ráállva. Naponta jeleneteket rendez, hogy azért nem tudom, mert nem nézem az emaileket. Konkrétan lassan egy hete az az első dolga, amikor hazaér, hogy a koli miatt bsztat. Szerintem elment az a kevés, maradék esze is, vagy nem tudom, korábban se volt komplett, de ez már mindennek a teteje. És basszus, hiába küldöm el neki, hogy nézd, ezt írja a honlap, nézd, negmutatom, látod, nem kaptam emailt. Csak ordítozik, mert mást nem tud, ha már nincs igaza.
Komolyan, miért kell ordítani?
Én is idegbeteg lennék, ha ekkora paraszt gyerekem lenne.
Kérdezd meg tőle, mi nem ismerjük anyádat.
Ha te ilyen lazán állsz a dologhoz, gondolom megvan a b terv miből fizeted az albérletet(nem a szüleid) ha nem vesznek fel koliba.
Gondolom nem 10 ezreseket használtok wc papír helyett és anyukád ideges mert nekik jelent több munkát ha albérletbe mész.
Anyukád nem tudja, hogy ilyenkor nyári leállás van az egyetemeken, ami azt jelenti, hogy MINDEN egység be van zárva és kötzelező szabira van küldve MINDENKI, tanár és admin személyzet egyaránt? Nálunk pl. mától kezdődik újra 2 hét után úgy, hogy ügyeleti rendben elkezdődik a munka, és majd csak jövő héttől áll vissza a normál rend (máskor mindig aug. 20. a vízválasztó, nem tudom, most miért hozták előre) Máshol eleve jövő héttől. A könyváét meg pl. még egy hétig zárva. Magyarul hiába nézelődtök, per. pill. a fű se nő, úgyhogy ezen kár ordítozni.
Azt meg nem tudom, hogy esetleg az anyagiak miatt feszült-e, de bakker, tudom, könnyű beszélni, de nem hiszem, hogy most derült ki, hogy egyetemista leszel, és hogy egy egyetemista kezdése pénzbe kerül, mocskos sok pénzbe, főleg, ha nem veszik fel a koliba. Mit pörög ezen, nem most kell elkezdeni azon gondolkodni, hogy honnan akasztjátok le ehhez a lóvét, hanem volt rá mondjuk 18 éve ezt kitalálni.
Igaza van. Na, nem abban, hogy ordít veled - de nem miattad -, hanem hogy ha nem vesznek fel koliba, mégis mi a francot kezdetek.
Merthogy pl albérletet nem kapsz, az is fix, szóval vagy bejárós leszel x km-ről (ismerősöm minden nap hajnali négykor kelt, hogy beérjen nyolcra), vagy passz.
Kicsit lehetnél megértőbb azért, mert ő dolgozik, plusz itt a sressz a nyakán, hogy kapsz-e kolit vagy szptok.
Egyébként ki tudod gazdálkodni egy albérlet árát, hogyha ugrott a koli? Mert olyan lazára veszed, mintha milliomos lennél, holott...
Nálunk nem volt opció az albérlet, de nem is voltam ilyen halálosan nyugodt, flegma, hanem evett az ideg, hogy mi lesz, ha nem kapok kolihelyet, és nem a szüleimet cs.sztettem, hanem gondolkodtam hogy mégis mi a franc legyen, ha nem vesznek be.
Amennyivel anyu tud támogatni, az a koli díjára elég, meg arra, hogy kéthavonta egyszer hazautazzak, meg vissza. Mindenhogy dolgozni fogok egyetem mellett, szóval irreleváns azon aggódnia, hogy ő hogy oldja meg. Max nekem kéne aggódnom,hogy mennyit kell melóznom suli mellett.
Meg attól, hogy esz a fene, nem fogom hamarabb megkapni az értesítőt. Úgyse tudom megsürgetni, és attól nem lesz jobb, ha az eredményig hetekig minden nap, minden percében ezen stresszelek. Szerintem ráér akkor idegeskedni, ha már elmúlt a határidő, és még akkor sincs semmi hír, vagy épp nem vettek fel.
Mellesleg ha nem jönne össze, akkor is van hová mennem. Van egy volt szobatársam/barátnőm, aki a barátjával lakik együtt pont abban a városban, meg egy lakótárssal, a lakótársuk 25-én költözik ki, én addigra tudni fogom az eredményt, ha nem jön össze, akkor velük fogok lakni. Már egyeztettek azzal, akitől bérlik az albérletet, hogy vagy szeretnék innentől kettesben bérelni a helyet, vagy engem szeretnének lakótársnak.
Szóval semmi valid oka nincs a helyzet túldramatizálásra
Ja, meg C terv is van, ha a barátokkal együttélés se jönne össze valami furcsa oknál fogva, de ezt most nem részletezném, mert szerintem lényegtelen a kérdés szempontból.
De akár bérelhetek szobát is, szóval nem hiszem, hogy annyira rá kell feszülni, legalábbis neki.
Meg tényleg, attól, hogy ő naponta minimum kétszer, de leginkább többször ordít, mint valami elmeháborodott, még nem kapok hamarabb értesítést az eredményről.
És ezeket miért is nem írtad le eddig? Tanulj meg kommunikálni, mert eddig csak azt láttuk, hogy támadsz másokra, amiért nem adtak igazat neked.
És miből bérelsz szobát, ha egy szoba ára 50-60 ezer forintnál kezdődik? Egy szóval nem írtad, hogy dolgoznál, vagy azt is anyukád fizetné?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!