Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért kell azért ordítozni...

Miért kell azért ordítozni velem, mert nem tudom, hogy felvettek-e a koliba?19

Figyelt kérdés

Arra a honlapra ki van írva, hogy aug. 20.-ig értesítik az elsőéveseket. Ma tizenhetedike van. Még nem kaptam semmilyen értesítőt, gondolom akkor legkésőbb pénteken. Az az utolsó munkanap huszadika előtt.

Erre anyám minden hülyeség miatt ordít, hogy miért bem tudom, most jelenleg a kolira van ráállva. Naponta jeleneteket rendez, hogy azért nem tudom, mert nem nézem az emaileket. Konkrétan lassan egy hete az az első dolga, amikor hazaér, hogy a koli miatt bsztat. Szerintem elment az a kevés, maradék esze is, vagy nem tudom, korábban se volt komplett, de ez már mindennek a teteje. És basszus, hiába küldöm el neki, hogy nézd, ezt írja a honlap, nézd, negmutatom, látod, nem kaptam emailt. Csak ordítozik, mert mást nem tud, ha már nincs igaza.

Komolyan, miért kell ordítani?

2022. aug. 17. 18:51
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
10%
Én is ordítoznék ha ilyen flegma, bunkó stílusú gyerekem lenne. Amúgy gondolom megszokta, hogy mindenre magasról tojsz és folyton veszekedni kell veled, hogy megmozdulj, csinálj valamit.
2022. aug. 17. 19:00
 2/26 anonim válasza:
90%
Szerintem egyáltalán ne vedd magadra, mert ez nem ellened irányul. Szerintem vagy csak rohadt ideges ez miatt a téma miatt, mert fél, hogy nem jutsz be, és hogy akkor mi lesz, vagy pedig egyszerűen valami egészen más baja van, csak épp rajtad tölti ki. Próbáld meg neki szépen megmondani, hogy neked ez nagyon szarul esik, és hogy nem kéne így viszonyulnia, vagy ha nem szeretnéd ezt, vagy nem vagytok olyan viszonyban, akkor szimplán hagyd rá, de ez miatt semmiképp ne edd magad meg ne vedd magadra. Te csak csináld a tiédet, ő meg had tomboljon. Vagy normálisan beszéljétek meg, vagy hagyjon békén téged. Rajtad is épp elég a nyomás gondolom, meg van elég stressz neked is ezzel kapcsolatban, semmi szükség arra, hogy még ő is feszkózzon.
2022. aug. 17. 19:02
 3/26 A kérdező kommentje:
#1 Gondolom az fel sem merül, hogy ideges vagyok attól, hogy naponta cseszeget valami olyan miatt, amivel nem tudok mit kezdeni. Gondolom jobban tisztában vagy a helyzettel, a hozzáállásimma mint én magam... Csak mert sehol nem írtam, hogy például nem nézem az üzeneteim. Azon kívül meg nem tudom mi a fszt kezdhetnék azzal, hogy még bem kaptam semmilyen értesítést. :)
2022. aug. 17. 19:05
 4/26 anonim ***** válasza:
24%
Nem értem hogy ezt miért tök idegen emberekről kerdezgeted. Nem lenne egyszerűbb édesanyádat megkerdezni?
2022. aug. 17. 19:15
 5/26 anonim ***** válasza:
12%
Nyugi, pár nap és költözöl addig már ne veszekedj.
2022. aug. 17. 19:32
 6/26 A kérdező kommentje:

#5 Te meg miről beszélsz? :) Szerintem összekeversz valakivel.

#4 Ja, mert nyilván meg lehet beszélni valakivel, akinek hazaérve első dolga ordítani. :)

2022. aug. 17. 19:44
 7/26 anonim ***** válasza:
11%
4-es nél a pont
2022. aug. 17. 19:45
 8/26 anonim ***** válasza:
88%

Én az egyetem kezdése előtt egy héttel tudtam meg, hogy nem vettek fel koliba, nem volt mosolygós kedvem. Gondolom anyukád is stresszes, hogy mi a franc lesz, ha nem jutsz be koliba.

A helyedben megpróbálnék holnap telefonon érdeklődni, hátha sikerül információhoz jutni.

2022. aug. 17. 19:47
 9/26 Metionin ***** válasza:
99%
A feszkót vezeti le rajtad, az enyém is ezt csinálta mindennel, pl. nyelvvizsga eredménnyel vagy nem adták ki a dolgozatot, egyetemen nem írták még be a jegyet, olyankor hisztizett, hogy biztos nem sikerült, megbuktam, nem törődök semmivel, én mindent leszarok stb. Ha minden ilyesmi okés volt, akkor egyszerűen keresett valamit, egy rossz helyre rakott poharat, egy 2 centivel arrébb csúszott szőnyeget és vergődött azon. Egyszerűen el kell engedni, mondani neki, hogy oké, jól van és kitérni az útjából. Ha beleállsz a vergődésbe, csak jobban felhúzza magát.
2022. aug. 17. 19:50
 10/26 anonim ***** válasza:
96%
HMmm mindig ilyen volt a stilusa? akkor az persze tok gaz...de akkor orulj hogy nemsokara kikoltozol ( es te majd remeljul nem ezt a stilust veszed fel ha lesz gyereked) . Ha csak mostanaban lett ilyen...nezd el...mindenkinek van szar napja, hetem honapja. sok a teher esetleg? sok a melo, dragul minden... es o ilyen hulyen tudja ezt feldolgozni hogy otthon kiabal. remelem nemsokara megnuygszik a szitu
2022. aug. 17. 20:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!