Miért kell azért ordítozni velem, mert nem tudom, hogy felvettek-e a koliba?19
Arra a honlapra ki van írva, hogy aug. 20.-ig értesítik az elsőéveseket. Ma tizenhetedike van. Még nem kaptam semmilyen értesítőt, gondolom akkor legkésőbb pénteken. Az az utolsó munkanap huszadika előtt.
Erre anyám minden hülyeség miatt ordít, hogy miért bem tudom, most jelenleg a kolira van ráállva. Naponta jeleneteket rendez, hogy azért nem tudom, mert nem nézem az emaileket. Konkrétan lassan egy hete az az első dolga, amikor hazaér, hogy a koli miatt bsztat. Szerintem elment az a kevés, maradék esze is, vagy nem tudom, korábban se volt komplett, de ez már mindennek a teteje. És basszus, hiába küldöm el neki, hogy nézd, ezt írja a honlap, nézd, negmutatom, látod, nem kaptam emailt. Csak ordítozik, mert mást nem tud, ha már nincs igaza.
Komolyan, miért kell ordítani?
#5 Te meg miről beszélsz? :) Szerintem összekeversz valakivel.
#4 Ja, mert nyilván meg lehet beszélni valakivel, akinek hazaérve első dolga ordítani. :)
Én az egyetem kezdése előtt egy héttel tudtam meg, hogy nem vettek fel koliba, nem volt mosolygós kedvem. Gondolom anyukád is stresszes, hogy mi a franc lesz, ha nem jutsz be koliba.
A helyedben megpróbálnék holnap telefonon érdeklődni, hátha sikerül információhoz jutni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!