A szomszéd gyerekei egész nap ordítoznak, átmenjek?
A lakás az sajnos ilyen.
Itt is az egyik szomszéd a Tv-t bömbölteti 100as hangerőn, a másik zenél, a lentinek meg a kutyája ugat.
Kertes házra kell törekedni, vagy hangszigetelés kell. Nekem is zokul esik, én is kertesben nőttem fel.
Kertes haz se jobb. Allando kocsiajto csapkodas, furesz, funyiro, flex, kopacsolas, kutyaugatas, csak hogy egy parat emlitsek.
En atmennek szolni.
Menj át. Hatalmas tévedés hogy egy egész lakóháznak a gyerekes családokhoz kell igazodnia.
Túlérzékenyek itt sokan, de igazából nincs abban semmi, ha normális hangnemben elmagyarázod a szomszédnak, hogy betegen pihenni szeretnél. Ez bárki számára érthető. Nem tudom ki milyen ótvar pitriból írogat, ahol ezért verés jár.
Átmehetsz szólni persze. Érdemi változás tőle úgy se lesz, ha egy átlag sikítozós/ordítozós családot nézünk.
Nekem testközeli a tapasztalatom vele. Sikítoznak a gyerek, a szülő szól naponta több alkalommal is, de hát leszarják a fejét, mert a gyerek irányít otthon sajnos ahol fejvesztve megengedheti magának a gyerek az őrjöngést..
Szerinted a szülőt nem zavarja? Dehogy nem, neki is szétrobban a kölköktől a feje, de most mit csináljon, ha semmibe veszi a szavát? Szüntesse meg varázscsapásra a gyerekek őrülten jókedvét? Akkor meg azért fog visítani, hogy bántalmazza anya, mert otthon már jól sem érezheti magát az ember.
Ez egy 22-es csapdája, amit a szülői nemtörődömség és a szülő nemnevelés idézett sajnos elő. A gyereknek teljhatalma van otthon és az alárendelt szülőcseléd ne szóljon neki be, ő visít-sikít-nyikít ha nevet.
Valószínűleg első alkalomra mondja neked a szülő, hogy "oké szól a gyerekeknek". A gyerekek mit fognak csinálni? "Kit érdekel, mehet a szomszédocska a f*szba ha nem tetszik" Igen, ezt a kicsi gyerekek is csinálják, nálunk a 6 éves (nem roma!!) is így állt hozzá anno.
Második alkalommal is átmész, akkor a szülő mondja neked, hogy nem tudnak vele mit csinálni, gyerekek már csak ilyenek, így szórakoznak...
Harmadik alkalommal is bekopogsz, mondja a szülő: Szólj te neki. Fogsz? Na ugye. Ha esetleg még is, mit fog mondani neked a gyerek? Bemutatja a középső ujját valszeg és szórakozik tovább mintha ott se lennél.
Hívhatod a rendőröket negyedik körben, de semmit nem fognak csinálni...
Ilyen a panel élet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!