Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » A szomszéd gyerekei egész nap...

A szomszéd gyerekei egész nap ordítoznak, átmenjek?

Figyelt kérdés
Nem utálom én a gyerekeket de lázasan fekszünk itthon és pihenni nem lehet tőlük. Azért elhiszem, hogy gyerek nekem azért ez már sok, hogy a saját lakásomban a párom 39.5-ös lázzal aludni sem tud tőlük.
2022. márc. 14. 15:13
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
8%
Átmehetsz, ha akarsz egy- két fülest:)
2022. márc. 14. 15:18
 2/16 anonim ***** válasza:
90%

A lakás az sajnos ilyen.

Itt is az egyik szomszéd a Tv-t bömbölteti 100as hangerőn, a másik zenél, a lentinek meg a kutyája ugat.

Kertes házra kell törekedni, vagy hangszigetelés kell. Nekem is zokul esik, én is kertesben nőttem fel.

2022. márc. 14. 15:28
 3/16 anonim ***** válasza:
86%
Én átmennék és kedvesen szólnék, hogy nem tudok pihenni a zajoktól.
2022. márc. 14. 15:29
 4/16 anonim ***** válasza:
44%
3# Átmehet, de, hogy a gyerekek nem fognak csendben maradni az is biztos. Különben már rég rászóltak volna a szüleik.
2022. márc. 14. 15:31
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Talán eddig nem zavarta őket és ha már szóvá van téve kellemetlenségükben csak csinálnak valamit. Azért ez nonszensz h más ne tudjon pihenni miattuk. Én is társasházban lakok, de nálunk ilyen nincs.
2022. márc. 14. 15:33
 6/16 anonim ***** válasza:
10%
Mi lenne, ha hangszeren gyakorolnának? Azt sem szabadna?
2022. márc. 14. 15:36
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
De, amennyiben másokat nem zavarja a pihenésben
2022. márc. 14. 15:39
 8/16 anonim ***** válasza:
73%

Kertes haz se jobb. Allando kocsiajto csapkodas, furesz, funyiro, flex, kopacsolas, kutyaugatas, csak hogy egy parat emlitsek.

En atmennek szolni.

2022. márc. 14. 15:44
 9/16 anonim ***** válasza:
87%

Menj át. Hatalmas tévedés hogy egy egész lakóháznak a gyerekes családokhoz kell igazodnia.

Túlérzékenyek itt sokan, de igazából nincs abban semmi, ha normális hangnemben elmagyarázod a szomszédnak, hogy betegen pihenni szeretnél. Ez bárki számára érthető. Nem tudom ki milyen ótvar pitriból írogat, ahol ezért verés jár.

2022. márc. 14. 15:53
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Átmehetsz szólni persze. Érdemi változás tőle úgy se lesz, ha egy átlag sikítozós/ordítozós családot nézünk.

Nekem testközeli a tapasztalatom vele. Sikítoznak a gyerek, a szülő szól naponta több alkalommal is, de hát leszarják a fejét, mert a gyerek irányít otthon sajnos ahol fejvesztve megengedheti magának a gyerek az őrjöngést..

Szerinted a szülőt nem zavarja? Dehogy nem, neki is szétrobban a kölköktől a feje, de most mit csináljon, ha semmibe veszi a szavát? Szüntesse meg varázscsapásra a gyerekek őrülten jókedvét? Akkor meg azért fog visítani, hogy bántalmazza anya, mert otthon már jól sem érezheti magát az ember.

Ez egy 22-es csapdája, amit a szülői nemtörődömség és a szülő nemnevelés idézett sajnos elő. A gyereknek teljhatalma van otthon és az alárendelt szülőcseléd ne szóljon neki be, ő visít-sikít-nyikít ha nevet.

Valószínűleg első alkalomra mondja neked a szülő, hogy "oké szól a gyerekeknek". A gyerekek mit fognak csinálni? "Kit érdekel, mehet a szomszédocska a f*szba ha nem tetszik" Igen, ezt a kicsi gyerekek is csinálják, nálunk a 6 éves (nem roma!!) is így állt hozzá anno.

Második alkalommal is átmész, akkor a szülő mondja neked, hogy nem tudnak vele mit csinálni, gyerekek már csak ilyenek, így szórakoznak...

Harmadik alkalommal is bekopogsz, mondja a szülő: Szólj te neki. Fogsz? Na ugye. Ha esetleg még is, mit fog mondani neked a gyerek? Bemutatja a középső ujját valszeg és szórakozik tovább mintha ott se lennél.

Hívhatod a rendőröket negyedik körben, de semmit nem fognak csinálni...

Ilyen a panel élet.

2022. márc. 14. 17:27
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!