Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » A szomszéd gyerekei egész nap...

A szomszéd gyerekei egész nap ordítoznak, átmenjek?

Figyelt kérdés
Nem utálom én a gyerekeket de lázasan fekszünk itthon és pihenni nem lehet tőlük. Azért elhiszem, hogy gyerek nekem azért ez már sok, hogy a saját lakásomban a párom 39.5-ös lázzal aludni sem tud tőlük.
2022. márc. 14. 15:13
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Lószart. Második kerületben 200 ezerért bérlek lakást. Ha nem tudja a gyereket megnevelni kizárólag az ő baja, nem a teljes lakóközösségé

Le lehet vinni a gyereket játszótérre. 2 perce a Millenáris, fárassza le és akkor nem pattog a 4 fal között. Na meg nem hallgatom. 65 órát dolgozok egy héten, beteg vagyok, pihenni szeretnék. A gyerek visítani, szerintem nem kell eltűrnöm.

2022. márc. 14. 19:27
 12/16 A kérdező kommentje:
Nem zavar engem ha valaki zenét hallgat normál hangerővel, tv-t néz napközben. De az eszeveszett ordítozás falverés azért tolerálhatatlan.
2022. márc. 14. 19:35
 13/16 anonim ***** válasza:
73%
Én tökre megértelek kérdező. Normális környéken, a 3. kerületben bérelek én is 130-ért lakást. Mellettem egy család lakik két gyerekkel. Minden hétköznap reggel azzal kezdődik, hogy fél 7-kor végigdörömbölnek a kölykök rollerral/kisbiciklivel a folyósón, megfelelő decibelű és mennyiségű ordítás mellett, amelyet persze az idegroncs szülők ordítása követ ("hagyd abba, kussoljál"). Délután fél 6-kor megint. Hétvégéket hagyjuk is, most télen hagyján, de nyáron, mikor nyitva vannak az ablakok állandóan a gyerekordítást kell hallgatni. Volt, hogy arra keltem, hogy egy másik szomszéd üvöltött ki nekik, hogy fogják már be. Sajnos itt is az van, amit már az egyik válaszoló írt, hogy a gyerek az úr a háznál és már teljesen a szülők fejére nőtt...
2022. márc. 14. 19:51
 14/16 anonim ***** válasza:
61%
Átmehetsz, jogod van szólni, de ne egyből a magas C-n kezdve.
2022. márc. 14. 21:08
 15/16 anonim ***** válasza:
65%

Kicsit off téma, de nem értem, miért hozzák fel rendre sokan, hogy a kertes házban mennyivel jobb.

Napközben flexelés, fűnyírás, sövényvágó, avarporszívó, kertben/utcán játszó gyerekek.

Este kerti partik üvöltő zenével, autó túráztatása.

Éjjel kutyaugatás.

Hajnalban kakas.

Tény, hogy télen ezek nagy része nincs, de kutyaugatás mindig van sajnos. Tehát nem sokkal jobb a panelnél.

2022. márc. 14. 22:18
 16/16 anonim ***** válasza:

Én simán átmegyek, amikor a kölyök már félórája úgy üvölt, mintha ölnék, és egyáltalán nem érdekel, ha anyukának nem tetszik.

Vigye le a játszótérre, fárassza ki, de nekem hadd ne kelljen a sakálordítást hallgatni napi x-szer.

2022. márc. 17. 14:32
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!