A szomszéd gyerekei egész nap ordítoznak, átmenjek?
Lószart. Második kerületben 200 ezerért bérlek lakást. Ha nem tudja a gyereket megnevelni kizárólag az ő baja, nem a teljes lakóközösségé
Le lehet vinni a gyereket játszótérre. 2 perce a Millenáris, fárassza le és akkor nem pattog a 4 fal között. Na meg nem hallgatom. 65 órát dolgozok egy héten, beteg vagyok, pihenni szeretnék. A gyerek visítani, szerintem nem kell eltűrnöm.
Kicsit off téma, de nem értem, miért hozzák fel rendre sokan, hogy a kertes házban mennyivel jobb.
Napközben flexelés, fűnyírás, sövényvágó, avarporszívó, kertben/utcán játszó gyerekek.
Este kerti partik üvöltő zenével, autó túráztatása.
Éjjel kutyaugatás.
Hajnalban kakas.
Tény, hogy télen ezek nagy része nincs, de kutyaugatás mindig van sajnos. Tehát nem sokkal jobb a panelnél.
Én simán átmegyek, amikor a kölyök már félórája úgy üvölt, mintha ölnék, és egyáltalán nem érdekel, ha anyukának nem tetszik.
Vigye le a játszótérre, fárassza ki, de nekem hadd ne kelljen a sakálordítást hallgatni napi x-szer.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!