Mi lehet az oka annak, hogy az apuka és a barátnője folyton kritizálják a 9 éves lányomat? (többi lent)
Semmi sem jó nekik. Amilyen ételeket szeret a lányom, amilyen meséket néz, amilyen zenéket hallgat, amilyen programokat szeret. Folyton kapja a beszólásokat, és, hogy ők "csak szeretnék jó útra téríteni". (ezt mondogatják neki). Egyébként meg kigúnyolják ha valami nem tetszik neki, nem ízlik neki valami étel, vagy nem akarja csinálni, amit ők kitalálnak (olyasmi szintű dolgok miatt, hogy pl nincs kedve társasozni a lányomnak, akkor már kapja a megjegyzéseket, grimaszokat, hogy nem akar játszani). A lányom egyre kevésbé akar menni láthatásra.
Ahol így viselkedett az apuka és a barátnője, ott kiderült, hogy mi miatt viselkednek így, és le sikerült állítani őket végül? (Jogos, hogy olyan érzésem van egyébként, mintha az én nevelésemet kritizálnák a lányomon keresztül?)

Az új nő el akarja marni a gyereket.
És sikerülni is fog neki

Érzelmi, erkölcsi fejlődését VESZÉLYEZTETI A NŐ, csak sajnos ezt "nem tudom miképpen lehetne bizonyítani".
LÉPNI KELL VALAMIT mert baj lehet...

Az új barátnő lehet az oka ennek az egésznek.
Gondolom alattomosan fúrja a kislányt és pont azt akarja elérni,hogy ne akarjon velük lenni.
Mintha versenyezne egy 9 éves lánnyal.
Direkt olyan játékokat mond neki gondolom amiről tudja,hogy a lányod nem szereti. Ekkor jön a leértékelés, manipulálás.
Csak ez rohadt veszélyes egy fejlődésben lévő kisgyereknél.
Akár örökre beleéghetnek ezek a kis lelkébe.
Hányinger az ilyen nő aki egy ártatlan kisgyereken veri le a féltékenységét és elmarja az apukáját tőle akire szüksége lenne.

Nálunk ugyanígy kezdődött csak akkor a lányom 5 éves volt. Egy teljesen normális átlagosan viselkedő, szófogadó kislány volt akkor is.
Utólag kiderült azért mondták nekem ezeket a dolgokat hogy én legyek a "gonosz" aki nem akarja engedni a gyereket.
A módszerükkel nem értek célt, apuka anno a covidra fogta hogy nem viszi el a lányunkat. Több mint 1 éven keresztül!!!
Több mint 2 éve nem találkoztak. A férjem apja helyett apja, lassan kezdődik ag örökbefogadás mert "apuka" lemond róla...
Azóta született még egy gyereke és kíváncsi várom mennyi lesz még...ugyanazt csinálja mint anno a saját apja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!