Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mi lehet az oka annak, hogy...

Mi lehet az oka annak, hogy az apuka és a barátnője folyton kritizálják a 9 éves lányomat? (többi lent)

Figyelt kérdés

Semmi sem jó nekik. Amilyen ételeket szeret a lányom, amilyen meséket néz, amilyen zenéket hallgat, amilyen programokat szeret. Folyton kapja a beszólásokat, és, hogy ők "csak szeretnék jó útra téríteni". (ezt mondogatják neki). Egyébként meg kigúnyolják ha valami nem tetszik neki, nem ízlik neki valami étel, vagy nem akarja csinálni, amit ők kitalálnak (olyasmi szintű dolgok miatt, hogy pl nincs kedve társasozni a lányomnak, akkor már kapja a megjegyzéseket, grimaszokat, hogy nem akar játszani). A lányom egyre kevésbé akar menni láthatásra.

Ahol így viselkedett az apuka és a barátnője, ott kiderült, hogy mi miatt viselkednek így, és le sikerült állítani őket végül? (Jogos, hogy olyan érzésem van egyébként, mintha az én nevelésemet kritizálnák a lányomon keresztül?)

2022. aug. 15. 20:47
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
94%

Gondolom a "barátnő" kavarja a szart, ez tipikus női áskálódás, bántalmazás.

Az apuka helyében néhány ilyen után levertem volna neki egy fonákot, ha igy viselkedik a lányommal, aztán ott ajtó.

2022. aug. 15. 22:10
 22/36 anonim ***** válasza:
100%
Velem is így viselkedett az apám, csak ők sosem valtak el anyámmal. Tehat 0-24-ben tudta nyomatni, hogy minden hülyeség meg szar meg nevetséges, ami nekem tetszik. Életre szóló sebeket szereztem. A mai napig nehezen osztom meg még a ferjemmel is, hogy mi tetszik igazán, mert egyből zsigeri szegyent erzek. Emiatt volt egy tönkrement hazassagom, mert ugyan nem szerettem azt az embert, de a szüleimnek nagyon tetszett, hogy ő udvarol. Erre mentek ra a húszas eveim, ami a legszebb kellett volna, hogy legyen. Nekem életem mélypontja volt. Ne tedd ki ennek a lanyodat. Én közölném a faszival, hogy ha meg egyszer meghallom, hogy gúnyolódnak a lányomon, akkor nem csak, hogy nem engedem többet oda, de megyünk a bírósagra is.
2022. aug. 15. 22:46
 23/36 anonim ***** válasza:
100%
Féltéleny ez biztos mondjuk.
2022. aug. 15. 22:53
 24/36 anonim ***** válasza:
100%
Féltékeny*
2022. aug. 15. 22:53
 25/36 anonim ***** válasza:
100%
Kérlek csinálj valamit,mert ezzel a kiscsaj életre szóló sebeket szerezhet.
2022. aug. 15. 23:33
 26/36 anonim ***** válasza:
100%

Én sem tűrném.

Amúgy meg ezt zaklatásnak hívják, szóval nyugodtan lehet jogi útra is terelni, ha kéne.

2022. aug. 16. 00:02
 27/36 anonim ***** válasza:
98%

Még most vidd el egy gyerek pszichológushoz a kislányt és kezdd el lemondogatni a talikat.

Nekem a mutterom dettó ilyen, csak ők se váltak el...

Maradjunk annyiban, hogy nem sok krokodilkönnyet hullajtanék utána, ha megmihálylana, mert annyit se ér...

Azért remélem, egy csesztetős szülő egyszer belebotlik egy hasonló kommentembe és magára ismer. Ha 10-ből 1 nem hárít, hanem belátja, hogy egy fax volt, megérte.

2022. aug. 16. 02:21
 28/36 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező: valamilyen módon kellene bizonyítani, hogy lelkileg bántja a gyereket és ezért a láthatást módosítani.

Így van, vidd gyermekpszichológushoz, valamint kérdezd meg tőle: mit lehet tenni.

Én is tudom (tapasztaltam), hogy a lelki sebek sok évtized múlva is benne maradhatnak az emberben.

2022. aug. 16. 06:17
 29/36 anonim ***** válasza:
100%

Nem elég, ott kell lenned, pont, különben a lányod teljesen tönkremegy lelkileg.

Tudom, átéltem a napi szintű durva lelki terrort, és nem volt elég, hogy mellette ott volt nagynéném, aki segített, ahol tudott.

Nálam odáig fajult, hogy majdnem öngyilkos lettem mert mindig én voltam a semmirekellő szr, a béna, szerencsétlen, csúnya dagadt, stb. Mindenért én a hibás, bármit csináltam csak a fikázás ment.

Kérj felügyelt láthatást.

2022. aug. 16. 07:16
 30/36 anonim ***** válasza:
100%

19-es, nincs.

Apuka a láthatásra bárkit vihet, barátot, barátnőt, amíg az nem veszélyezteti közvetlenül a gyermeket (pl fenyegeti meg késsel, drogos, etc.)

2022. aug. 16. 07:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!