Kellett már valaha félretenni a méltóságotokat, hazamenni és belátni, hogy igazuk volt az otthoniaknak?
Figyelt kérdés
Most váltam el, pedig a családom megmondta hogy nem érdemlem meg a férjem szeretetét, és hogy el fog hagyni, mert nem tud majd elviselni. Szörnyen fájt amikor ezt mondták, nagyon mérges voltam, veszekedtem, és nem akartam elfogadni. Amikor összeházasodtunk én 20 voltam, a férjem fia 3 éves volt, próbáltam az anyja lenni, nagyon szerettem őt, de nyilván rossz anya voltam, vagyis a férjem ezt mondta. Szóval most tök egyedül vagyok egy albérletben, a válás szörnyű volt, mert a férjem minden létező dolgot felhozott ellenem. Szükségem lenne némi támogatásra, de mikor anyut felhívtam csak hogy beszélgessünk és elterelje a gondolataim közölte hogy mindig is tudta hogy magányos és kibírhatatlan felnőtt leszek, és hogy ő nem tud sajnálni. A barátaink mind a férjemnek adtak igazat és felé mentek, a kissrác nem beszél velem, nem tudom, hogy csak utál-e, vagy az apja mondta neki, hogy ne beszéljen velem. 🤷🏼♀️ Most haza kellene mennem, belátnom, hogy mindenben igazuk volt, és akkor talán kapok némi támogatást… ti mit tennétek? Apu meghalt 2 éve, anyu a nővéremnél lakik és segít a 3 gyerekkel. Nem állíthatok csak úgy oda, nem szívesen látnának szerintem, de akkor is szeretném megpróbálni. Nem szeretnék örökre teljesen egyedül maradni. Más felnőtt gyerekes szülők, ha látnátok a szánalmas gyereketek szar állapotban, segítenétek neki? Vagy maradnátok a kedves, szerethető gyerekkel és az édes unokákkal? 29N2022. aug. 15. 15:50
21/23 anonim válasza:
Velem is így bántak, szerinted hazamennék hozzájuk? A lófüttyöt. Akkor nem eszek hó végén, de hogy oda többet vissza nem megyek, az is fix.
22/23 anonim válasza:
Én biztos nem mennék vissza. Amikor elköltöztem tőlük, inkább éheztem a hónap végén, mintsem hogy kérjek tőlük. Ha visszamesz, ezt is örök életre emlegetni fogják.
23/23 anonim válasza:
De ha ennyire utál mindenki, akkor csak tettél érte. Jó lenne azért tudni, hogy miket műveltél, vagy épp mit fújnak fel ennyire. Anélkül azért nehéz ezt objektíven látni. A borderlineosok is áldozatnak látják magukat, aztán közben pedig mégiscsak ők azok, akiket nem lehet elviselni. Ettől eltekintve egyáltalán nem kell házhoz menned a pofonért. Nálad most vagy tényleg a hócipője tele van mindenkinek veled, azért nem finomkodnak, vagy te vagy az ügyeletes boxzsák. Egyik verzió sem az, ami jó bárkinek is. Neked az nem, hogy ők nem bírnak építeni, csak rombolni, nekik meg lehet, hogy az, hogy amúgy igazuk van és nem kellessz oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!