Kellett már valaha félretenni a méltóságotokat, hazamenni és belátni, hogy igazuk volt az otthoniaknak?
Figyelt kérdés
Most váltam el, pedig a családom megmondta hogy nem érdemlem meg a férjem szeretetét, és hogy el fog hagyni, mert nem tud majd elviselni. Szörnyen fájt amikor ezt mondták, nagyon mérges voltam, veszekedtem, és nem akartam elfogadni. Amikor összeházasodtunk én 20 voltam, a férjem fia 3 éves volt, próbáltam az anyja lenni, nagyon szerettem őt, de nyilván rossz anya voltam, vagyis a férjem ezt mondta. Szóval most tök egyedül vagyok egy albérletben, a válás szörnyű volt, mert a férjem minden létező dolgot felhozott ellenem. Szükségem lenne némi támogatásra, de mikor anyut felhívtam csak hogy beszélgessünk és elterelje a gondolataim közölte hogy mindig is tudta hogy magányos és kibírhatatlan felnőtt leszek, és hogy ő nem tud sajnálni. A barátaink mind a férjemnek adtak igazat és felé mentek, a kissrác nem beszél velem, nem tudom, hogy csak utál-e, vagy az apja mondta neki, hogy ne beszéljen velem. 🤷🏼♀️ Most haza kellene mennem, belátnom, hogy mindenben igazuk volt, és akkor talán kapok némi támogatást… ti mit tennétek? Apu meghalt 2 éve, anyu a nővéremnél lakik és segít a 3 gyerekkel. Nem állíthatok csak úgy oda, nem szívesen látnának szerintem, de akkor is szeretném megpróbálni. Nem szeretnék örökre teljesen egyedül maradni. Más felnőtt gyerekes szülők, ha látnátok a szánalmas gyereketek szar állapotban, segítenétek neki? Vagy maradnátok a kedves, szerethető gyerekkel és az édes unokákkal? 29N2022. aug. 15. 15:50
1/23 anonim válasza:
Te minek akarsz helybe menni a lófaßért? Ennyire megszoktad, hogy bánt valaki?
Hagyd a drága jó anyád meg a tesód egymásnak, te meg tojd le azt is, hogy élnek-e még.
2/23 anonim válasza:
Egyáltalán nem kell hazamenned.
3/23 anonim válasza:
Mi az, hogy nem érdemled meg a szeretet? Egy házassághoz 2 ember kell, és ahhoz is, hogy tönkre menjen..
Ahhoz meg!l, hogy mindenki elforduljon valakitől ott nagyon kemény előzménynek kell lenni..
4/23 Metionin válasza:
Ilyen családhoz menne a halál. Nem szoptál épp eleget?
5/23 anonim válasza:
Én voltam ilyen helyzetben, tönkrement a házasságom, viszont engem az exem lelkileg bántalmazott (itt komoly megalázásokra kell gondolni, nem sima veszekedést fújok fel, volt rángatás lökdösés is, azt hiszem, a komolyabb dolgokat előztem meg a válással.) A szüleim mindenben támogattak, mellettem álltak, nem kellett mentegetőznöm. Nem volt ugye megmondtam, stb.
6/23 anonim válasza:
Jó nagy kheci családod van, menne hozzájuk a durrógó, nyári harapós ló. Te pedig próbáld összekapni magad, mutasd meg nekik. Aztán ha vénségére pelenkázni kell majd tesód elrendezi.
7/23 anonim válasza:
Kellett már félretenni a méltóságomat és nem is emlékszem, hogy hol hagytam, bele lehet ebbe is betegedni, azt hiszem. Szerintem próbálj inkább önállóan boldogulni, szerezz barátokat, jó/jobb munkát és ne kérj szívességet olyanoktól, akik elárultak.
8/23 anonim válasza:
Én biztos, hogy nem mennék haza hozzájuk, inkább szűkösen vagy túlórákat tolva de a saját lábamra állnék.
9/23 anonim válasza:
Nee, haza ne menj. Az ilyenre mondják, hogy tátott szájjal a f.szerdőbe.
Elég az exeddel a baj, minek tetéznéd ilyen érzelmileg lehúzó rokonsággal? Totál nem érdemlik meg, hogy strapáld magad miattuk. Jobb egyedül, mint olyannal, aki bánt.
10/23 anonim válasza:
Én melóhely visszaszerzéséért megtettem és kár volt!
Csak megerősíteni tudom:
ne menj házhoz a lóf.szért!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!