Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Kellett már valaha félretenni...

Kellett már valaha félretenni a méltóságotokat, hazamenni és belátni, hogy igazuk volt az otthoniaknak?

Figyelt kérdés
Most váltam el, pedig a családom megmondta hogy nem érdemlem meg a férjem szeretetét, és hogy el fog hagyni, mert nem tud majd elviselni. Szörnyen fájt amikor ezt mondták, nagyon mérges voltam, veszekedtem, és nem akartam elfogadni. Amikor összeházasodtunk én 20 voltam, a férjem fia 3 éves volt, próbáltam az anyja lenni, nagyon szerettem őt, de nyilván rossz anya voltam, vagyis a férjem ezt mondta. Szóval most tök egyedül vagyok egy albérletben, a válás szörnyű volt, mert a férjem minden létező dolgot felhozott ellenem. Szükségem lenne némi támogatásra, de mikor anyut felhívtam csak hogy beszélgessünk és elterelje a gondolataim közölte hogy mindig is tudta hogy magányos és kibírhatatlan felnőtt leszek, és hogy ő nem tud sajnálni. A barátaink mind a férjemnek adtak igazat és felé mentek, a kissrác nem beszél velem, nem tudom, hogy csak utál-e, vagy az apja mondta neki, hogy ne beszéljen velem. 🤷🏼‍♀️ Most haza kellene mennem, belátnom, hogy mindenben igazuk volt, és akkor talán kapok némi támogatást… ti mit tennétek? Apu meghalt 2 éve, anyu a nővéremnél lakik és segít a 3 gyerekkel. Nem állíthatok csak úgy oda, nem szívesen látnának szerintem, de akkor is szeretném megpróbálni. Nem szeretnék örökre teljesen egyedül maradni. Más felnőtt gyerekes szülők, ha látnátok a szánalmas gyereketek szar állapotban, segítenétek neki? Vagy maradnátok a kedves, szerethető gyerekkel és az édes unokákkal? 29N

2022. aug. 15. 15:50
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
95%

Szerintem anyud nem támogat téged úgy mint a gyerekét kellene.

Azok az emberek meg nem voltak a barátaid, szerezz újjakat és fel a fejjel. Anyudhoz ne menj mert ő is csak beléd rúg.

2022. aug. 15. 16:57
 12/23 anonim ***** válasza:
90%

11 es vagyok

Egy válás soha nem egy emberen múlik. Mindig két ember van egy kapcsolatban . Együtt èltetek sok évig, ilyen nincs hogy csak veled volt a baj.

2022. aug. 15. 16:59
 13/23 anonim ***** válasza:
95%

És akkor mi van, ha kibírhatatlan vagy és igazuk van?

Ha?

Tudod te, hány kibírhatatlan nőnek van férje? :D

Az én férjem is elismeri, hogy egy boszorkány vagyok, a szüleim szerint megy egy elviselhetetlen xar, mégis velem van a férjem 20 éve és nem is akar elhagyni.

Miért mennél vissza a szüleidhez? 30 sem vagy. Hova adod még fel? Miért kellene egyedül megöregedned?

Ha a kibírhatatlanságod ez a folyton önsajnáltató, xar, depressziós kamu dumából állt, akkor ideje abbahagyni.

Kezdj el élni.

Anyádék nélkül.

2022. aug. 15. 17:01
 14/23 anonim ***** válasza:
95%

12: egyetértek!

Olyan nincs, hogy az egyik maga a tökély és mindig csak a másik a f.szfej!

Mindenkinek vannak jó és rossz tulajdonságai, de egy anyának azért illene a saját gyerekét támogatnia legalább lelkileg...

2022. aug. 15. 17:03
 15/23 anonim ***** válasza:
94%

13: "És akkor mi van, ha kibírhatatlan vagy és igazuk van?

Ha?

Tudod te, hány kibírhatatlan nőnek van férje? :D "

Na, ezzel is csak egyetérteni tudok és megerősíteni! :)))

2022. aug. 15. 17:05
 16/23 anonim ***** válasza:
93%
Kérdező ne fuss bele tátott szájjal a f@szerdőbe.
2022. aug. 15. 17:21
 17/23 anonim ***** válasza:
94%
Pszichológushoz menj, ne a petesejt donorodhoz! Bocsi, de aki ilyenkor is csak ekézi a gyerekét, nem tudom anyának hívni.
2022. aug. 15. 17:56
 18/23 BlackSword ***** válasza:
94%
Ellenségekre már nincs szükséged...
2022. aug. 15. 18:18
 19/23 anonim ***** válasza:
91%

Én igazából az egész logikát nem értem.

Oké, mindenki is utál. De miért akarsz egyáltalán haza költözni?

30 éves vagy... oké, véget ért egy kapcsolat/házasság. Van ilyen, mindenkinek van. Ettől még megy tovább az élet, talpra kell állni. Nem másoktól várni a babusgatást meg mások nyakára járni mert nem tudsz mit kezdeni magaddal.

2022. aug. 15. 19:07
 20/23 anonim ***** válasza:
91%
Nem sok értelme lenne hazaköltözni.
2022. aug. 15. 22:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!