Kellett már valaha félretenni a méltóságotokat, hazamenni és belátni, hogy igazuk volt az otthoniaknak?
Szerintem anyud nem támogat téged úgy mint a gyerekét kellene.
Azok az emberek meg nem voltak a barátaid, szerezz újjakat és fel a fejjel. Anyudhoz ne menj mert ő is csak beléd rúg.
11 es vagyok
Egy válás soha nem egy emberen múlik. Mindig két ember van egy kapcsolatban . Együtt èltetek sok évig, ilyen nincs hogy csak veled volt a baj.
És akkor mi van, ha kibírhatatlan vagy és igazuk van?
Ha?
Tudod te, hány kibírhatatlan nőnek van férje? :D
Az én férjem is elismeri, hogy egy boszorkány vagyok, a szüleim szerint megy egy elviselhetetlen xar, mégis velem van a férjem 20 éve és nem is akar elhagyni.
Miért mennél vissza a szüleidhez? 30 sem vagy. Hova adod még fel? Miért kellene egyedül megöregedned?
Ha a kibírhatatlanságod ez a folyton önsajnáltató, xar, depressziós kamu dumából állt, akkor ideje abbahagyni.
Kezdj el élni.
Anyádék nélkül.
12: egyetértek!
Olyan nincs, hogy az egyik maga a tökély és mindig csak a másik a f.szfej!
Mindenkinek vannak jó és rossz tulajdonságai, de egy anyának azért illene a saját gyerekét támogatnia legalább lelkileg...
13: "És akkor mi van, ha kibírhatatlan vagy és igazuk van?
Ha?
Tudod te, hány kibírhatatlan nőnek van férje? :D "
Na, ezzel is csak egyetérteni tudok és megerősíteni! :)))
Én igazából az egész logikát nem értem.
Oké, mindenki is utál. De miért akarsz egyáltalán haza költözni?
30 éves vagy... oké, véget ért egy kapcsolat/házasság. Van ilyen, mindenkinek van. Ettől még megy tovább az élet, talpra kell állni. Nem másoktól várni a babusgatást meg mások nyakára járni mert nem tudsz mit kezdeni magaddal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!