Meg fogja érteni valaha anyukám hogy nem lusta vagyok hanem mentálisan kikészülve?
#2-es hozzászóló remek példa a szülei mentalitására. 0 szakértelem, ami mondjuk tök érthető, de nyomja a bölcs tanácsit, el nem tudja képzelni milyen fhos egy ilyen állapot. És rosszabb esetben kérdező szülei stílusban nyomja az ilyen ember, akkor még több kárt csinál vele, mint hasznot.
Azt kéne megérteni, hogy a mentális probléma nem egy olyan dolog, hogy odabökjük, hogy "Muszáj lesz kicsit megerőltetned magadat, ha nem akarod az életedet bezárva tölteni.", mert bacottul nem ilyen egyszerű. Igen, én is voltam ilyen állapotban, és az ilyen tanácsokkal mire mentem, már azon kívül, hogy nagyobb szrnak éreztem magam? Semmire. Ez semmit nem segít azon, ha hányingerem van, pánikrohamom van az emberek közé menéstől.
4
A hányinger és a pánikroham elmúlik. Kösd ki magad egy padhoz a főtéren 2 hétre. Hidd el hogy nem fogsz 2 hétig hányni és nem lesz 2 hétig semmilyen rohamod.
7
Ez is egy terápia.
Megtörtént eset. Egy nő nem tudott átmenni hidakon, mert pánikrohamot kapott. Szépen fogták, kiállították a hídkorláthoz és ott töltöttek pár órácskát, majd ezt ismételgették.
A sztori vége nyilván az, hogy azóta nem fél a hidaktól. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!