Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit gondolsz arról, ha rendsze...

Mit gondolsz arról, ha rendszeresen a szüleid fizetik nem csak a Te, hanem az aktuális párod költségeit is a közös programokon?

Figyelt kérdés
Amikor évekig rendszeresen odajársz a párod családjához, vagy akár be is költözöl a házukba, de nem szállsz be magadtól a költségekbe, elfogadod pl az éttermi, nyaralási meghívásokat, de ott sem jut eszedbe állni a költségeid legalább egy részét, vagy bármivel is kompenzálni ezeket, akkor ezt milyen meggondolásból teszed?

#közösköltségek
2022. aug. 12. 20:38
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:
16.22 Te magad írtad, hgy illik a házigazdának ajándékot vinni, de közben a rokon srác akkor is viszi az alkalmi partnerét, ha meghívták, ha nem? Szerintem az ilyen lánynak semmi tartása nincs és csak egy potyaleső. A srácról is túl jó véleményem, illetlenség a szexpartnert elhordani a rokonsághoz etetni.
2022. aug. 13. 16:51
 22/22 anonim ***** válasza:
100%

21, hát a csaj épphogy csak csipeget, és szerintem kellemetlenül érzi magát, inkább csak a srác erőlteti szerintem, de elvenni meg nem akarja, mivel talán rangon alulinak érzi magához, mivel neki diplomája van, a csajának meg érettségije sincs.

De nekik biztos jó így, mások vélemény meg nem számít.

2022. aug. 13. 17:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!