Kinek adnátok az örökséget, a fiatoknak, vagy megtartanátok, és elmulatnátok az új pasitokkal és az Ő gyerekével?
Elváltunk a férjemmel annó, és van egy fiam, aki velem maradt, nagyon szeretjük egymást.
Anyukám, aki a fiam mamája elhunyt, és örökségként 10 millió forintot hagyott maga után, amit én úgy gondolok, hogy a fiam érdemelne meg, mivel nekem már van saját hitelmentes lakásom, autóm, stabil állásom, ezt inkább a fiamnak szánnám, hogy el tudja belőle indítani az életét valamennyire, mondjuk önerőnek egy kisebb garzonhoz elég lehet.
Viszont az új párom nem akarom, hogy elhagyjon, szerintetek megharagudna, ha semmit nem adnék "magunknak" és az ő gyerekének?
Vagy valamennyit tartsak meg?
Megmondom őszintén van tartalékom, nekem erre a 10 millióra nincs szükségem.
41, az okos embernek pont hogy nem kell pénz, hogy még több pénzt csináljon. Arra minden hülye képes hogy fialtassa amit mástól kapott, ahhoz viszont valódi tudás kell hogy valaki a saját erejéből építsen birodalmat.
Tudom, neked aztán hiába mondom..
Te arra rendezkedtél be hogy majd a felmenőid kiássák neked a gesztenyét :D
Hát ez az hogy már kiásták neked, és másokat nézel le, miközben mások maguktól jutottak oda, ahová :D
A kérdezőnek is azért nincs rá égető szüksége, mert megteremtett mindent magának. De te csak remegj az örökségért :D
Ostoba pont hogy te vagy, meg leginkább korlátolt, ha csak pénzből tudsz pénzt csinálni. Vannak emberek akik nagy tudásdal rendelkeznek, vagy kiemelten tehetségesek valamiben, de megértem, a magadfajtának ez nem opció, csak anyuciék pénzének a forgatása. Semmi baj nincs a középszerűségeddel, ahogy azzal sem, hogy nem te vagy a legélesebb kés a fiókban, csak nem kéne másokat lenézni mert rohadtul nem vagy abban a helyzetben, hogy ezt megtehesd.
45, szerintem is hagyjuk, mert láthatólag nem vagyunk egy szinten semmilyen szempontból, ennél lejjebb pedig már semmiképpen nem szeretnék menni.
Egyébként sincs több mondanivalód, láthatólag elfogytak az érveid. Olyankor szoktak a magadfajták átmenni nyelvtannáciba :)
Dehogyis fogytak ki az érveim! Csak nem pazarolom olyanra , aki nem ért az egészből semmit.Ahogy deriválásról sem mesélek egy elsősnek.
Látom már, abba a proli rétegbe tartozol, aki belehal, ha nem az övé az utolsó szó, és a legnagyobb öröme a szájkarate, még akkor is, ha sík hülye valamihez.Gondolom orgazmus helyett neked ez jut. Csak tessék..
#47 hat ez rohadtul ego, rad lett igaz amit irtal 😂😂
elolvastam az egesz temat es iszonyat gaz amit itt lemuveltel. tipikus primitiv panelpatkany vagy aki mindenkit prolizik 😂🤡
bofogjel erre is valami ostobasagot, hadd rohogjek meg egyet 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!