Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szüleim mért szekálnak legyek...

Szüleim mért szekálnak legyek programozó ha buta vagyok matekhez fizikához?

Figyelt kérdés

nem akarják meg érteni valami álom él a fejükbe rólam. hogy bár ők tanult emberek én nem vagyok éles kés a fiókban. úgy szenvedtem és bugdácsoltam végig a középsulit is matekból pl.

így aztán hogyan lehetnék informatikus?

azt mondja apám hogy olyan nincs valaki valamit nem tud megtanulni bárki bármit el tud érni ha nagyon akarja és ő nem fogja azt engedni hogy elmenjek kis fizetésekért egyszerű munkákat dolgozni mint pl eladó vagy gyárba targoncás

2022. aug. 9. 15:23
1 2 3 4 5 6
 1/52 anonim ***** válasza:
90%
Ez elég mérgező hozzáállás a szülők részéről.
2022. aug. 9. 15:34
 2/52 anonim válasza:
96%
Ott a válasz a kérdésedben. Mert nem akarják megérteni... most ez egy divatos dolog, gondolom azt hallják mindenhonnan hogy a programozók milyen jól keresnek, mennyi üres álláshely van, stb. A valóság persze más, meg itt is verseny van. Arról nem is beszélve, hogy a "programozó" is egy gyűjtőfogalom. Ennél már csak az a rosszabb amit nekem mondtak, anno, hogy "miért nem tudsz valamit dolgozni azzal a számítógéppel" :D
2022. aug. 9. 15:34
 3/52 anonim ***** válasza:
52%

Azért szekálnak, mert nem akarják, hogy nettó havi 150 ezer forintért meggebedj egy betanított, üzemi munkán, hanem azt szeretnék, ha kényelmes munkakörülmények között kereshetnél havi milliókat.

Nem megérné neked az a külön tanár?!

2022. aug. 9. 15:42
 4/52 Laylah ***** válasza:
96%
Azért szekálnak vele, mert nem akarják, hogy nélkülöznöd kelljen, kényelmes és jómódban leélt életet szánnak neked. Az más kérdés, hogy olyat erőltetnek, amihez nincs semmilyen affinitásod, de nem ez volt a kérdés.
2022. aug. 9. 15:43
 5/52 anonim ***** válasza:
27%

Nem vagy buta, csak eddig rossz tanáraid voltak, akik nem tudták veled megértetni.

Kérd meg a szüleidet, hogy fizessenek neked magántanárt, aki majd jól elmagyarázza és addig keress, amíg nem találsz olyat, akivel megérted.

Ha megérted, megszereted és még azok után is úgy gondolod, hogy nem akarsz informatikus lenne, akkor meg találj ki mást, amivel nem halsz éhen, mert sajnos havi 150 ruppó semmire sem lesz elég !!

2022. aug. 9. 15:46
 6/52 anonim ***** válasza:
17%
*jav: lenni.
2022. aug. 9. 15:47
 7/52 anonim ***** válasza:
17%
Mert jól fogsz keresni
2022. aug. 9. 15:49
 8/52 anonim ***** válasza:
4%
Bár engem szekáltak volna ezzel akkor nem bölcsész szakon végzek és nem minimálbér a fizetésem.
2022. aug. 9. 16:07
 9/52 anonim ***** válasza:
82%
Informatikus meg informatikus között is van különbség, csak sajnos ott még nem vált el eléggé más szakmákkal ellentétben. Ugye lehet az ember OKJ-s villanyszerelő, végezhet szakközepet, lehet főiskolai vagy egyetemi végzettségű villamosmérnök. Informatikusnál a szintek és hogy hány év milyen ember képzése sajnos még nem zárkózott fel a piaci igényekhez. Az tény, hogy szakemberhiány van, főleg az olyan programozóból, amit egy cintányéros majom is megtanul fél év alatt. (Az más kérdés, hogy 20-30 éven belül őket fogja gép helyettesíteni.) Szüleid azért nyomják, mert fogalmuk sincs a szakmáról, de hallották, hogy jól lehet vele keresni és szakemberhiány van. Te ennek azért nem örülsz, mert neked sincs fogalmad az egészről, és utánajárás helyett hisztizel, rendes érved ugyanis nincs ellenük, hogy miért állsz ellen ennek a nyomásnak.
2022. aug. 9. 16:13
 10/52 anonim ***** válasza:
83%

Tehergépkocsi vezetőt kerestek nálunk a múlt héten. Bruttó 700-720ezer forintért.

És nem kell gyárban kis pénzért gürizni.

[link]

[link]

2022. aug. 9. 16:20
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!