Mit tegyek, ha a családom nem fogadja el a félig fekete párom?
A párom félig magyar, félig pedig USA-ból származó fekete.
Nagyon rendes srác, kétnyelvű, tökéletesen beszél magyarul és angolul is, tanult is. Nem gengszter, nem is muszlim, semmi ilyesmi. Orvosira jár.
A szüleim mégsem hajlandóak elfogadni.
Apám egyenesen úgy beszél róla, hogy nem hozhatom haza, mert ő apaként nem feltétlenül kíváncsi arra, hogy kivel szexelget a lánya, majd hazahozom, ha komoly (2 éve együtt vagyunk).
Anyukám pedig azt mondja, hogy azért nem tudja elfogadni, mert nem hagyta el az eltérő kultúráját, és nem a magyar kultúrkörhöz tartozik, mert hazalátogat Amerikába az ott élő rokonokhoz, és akkor megy a feka templomba tapsikolva godspel-t énekelni, és akkor hozzájuk hasonlóan öltözik fel, stb.
Amikor jobban összekapunk, akkor már volt olyan, hogy kifejezetten lenéző, ocsmány szavakkal illették őt, azt állítják, hogy akkor is kötelesek megtűrni őt az orvosin a mai világban, ha buta, 1-2x fenyegettek is, hogy nem jönnének el még az esküvőnkre sem, és csak imádkoznak, hogy legyen vége, és bizonyosodjon be, hogy csak múló hóbort, kései tiniszerelem volt.
Most komolyan a barátom és a családom között kellene választanom?
Egyszerűen nem hiszem el, hogy ilyen helyzetbe kerültem...
21/N
23/F
Tény, hogy a kérdező durva szavakat is használ, de neki ilyen a stílusa. Ezt a párja vagy elfogadja, vagy nem.
Én csak nagyon elvétve használok ilyen durva szavakat és főleg nem nyilvánosan.
Mielőtt összeházasodtok, jó alaposan ismerjétek meg egymás természetét, ne rózsaszín fátyol mögött nézzetek a másikra. Vessétek össze, hogy mi a tetsző és mi a nem tetsző a másik jellemében, viselkedésében, megnyilvánulásaiban. Az áthidalhatókat fogadjátok el. Azért írom ezt, mert ha netán szakítotok (Nálatok sincs, de másoknál sincs kizárva a szakítás), akkor a szüleid joggal vetik a szemedre: "Ugye, ugye! Megmondtuk, hogy ne menj hozzá...!"
Dönts a józan eszed szerint.
"1-2x fenyegettek is, hogy nem jönnének el még az esküvőnkre sem"
Erre én annyit mondtam volna, hogy azt őszintén sajnálnám, de természetesen ha úgy alakul a kapcsolatunk, hogy összeházasodunk, akkor elfogadom ezt a döntéseteket.
és akkor megy a feka templomba tapsikolva godspel-t énekelni, és akkor hozzájuk hasonlóan öltözik fel, stb
Bocs, de ezen nehéz nem nevetni 😂
Ott kell őket hagynod, nincs más megoldás.
"Kizárt hogy egy ilyen primitív, unintelligens lénnyel összejönne egy tanult ember."
Sem primitív, sem unintelligens nem vagyok. És tanult vagyok én is.
Másrészt pedig, én nem 1 orvost hallottam nagyon rondán káromkodni. :D Meg egyéb magasan képzett embereket.
Én pedig annyira csúnya szavakat nem is írtam, a max. az volt, hogy hülyegyerek/barom, azért léteznek ennél jóval csúnyább szavak. Ráadásul ezeket is okkal. Nem én nyomtam itt a szöveget a gusztustalan, telepi stílusban. De bizonyára én vagyok a primitív, és véletlenül sem az, aki kanmajmozza a párom, vagy aki egy elütésből filozófiai kérdést csinál, és jön a szokásos kamut kiáltással, aztán meg tiszteletet követel magának, mert ő anyámkorú...
A normális válaszokat ismételten köszönöm, és sajnálom, hogy többetek is át tudja érezni, milyen az, amikor óriásit csalódik az ember a szüleiben.
Bocs, de nem érdekel.
Innentől minden piszkálódást, mocskolódást ignorálni fogok.
Ha esetleg még valaki tud bármi konstruktívat írni, azt szívesen fogadom és reagálok is.
De ők a szüleim. Az anyukám és az apukám - nem, reálisan nézve ők két rettentő bunkó ember.
Ignoráld őket és ennyi. Változni nem fognak - bár nekem eszem ágában nem lenne kapcsolatot ápolni két rasszista majommal, hiába ők hoztak össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!