Van "fekete bárány" a családotokban?
Van, nagymama testvérének a fia. Nem dolgozik, mindent megtesz, hogy ne is kelljen, csak járja körbe a családot és drámázik, hogy a CSALÁDnak kötelessége őt segíteni. Persze ezt ő úgy képzeli, hogy beköltözik, kap pénzt is, amit aztán játék gépbe dobálhat. Ezt senki sem akarja, ezért látványosan beköltözött a hajléktalanszállóra, de előtte be akart telefonáltatni a nagynénjével, hogy neki biztosítsanak külön szobát.
A nagymama másik testvérének a fia meg iszik, mindent elüzletel, (míg otthon lakott mindent eladott amit tudott onnan), neki ment a szüleinek, a barátnőjének. Aztán összeszedett valami cigánylányt, és most leköltözött hozzá a putriba, nagy ritkán dolgozik, időnként végig járja a rokonokat, hogy neki kell pénz. Ha valamelyik rokon munkát ajánl annak a környékére se megy jó ideig. Az anyja meg folyamatosan költözik, mert amint megtudja hol lakik, megy hozzá balhét csinál, fenyegetőzik.
Igen, én. Mert túlságosan önálló vagyok és önfejű. nem igazán engedek beleszólást a dolgaimba, viszont én sem szólok bele mások életébe. A családom az előbbit nem igazán tolerálja. Bár van egy húgom, akit viszont folyton segítenek, bár már saját családja van neki is.
Na meg anno a férjemmel kb 2 hét után összeköltöztem 27 évesen mindenki rosszallására, mert bezzeg a húgom, ő 6 év együtt járás után költözött össze a férjével blablabla. Viszont 3 év után összeházasodtunk és azóta már babánk is van...
A kozepso batyamra mondjak, hogy "fekete barany" :))
Egy kisse balhes meg ontorvenyu, amugy nagyon dolgos meg nem iszik! En nagyon szeretem! :))
Igen, én vagyok. Senki nem áll szóba velem a családból Apám halála óta, mert nem voltam ott a temetésén.
Ideg összeroppanással feküdtem a hajdani "Lipóton", mert előtte egy hónappal halt meg Édesanyám és nem bírtam feldolgozni -még most sem bírom-! (elváltak voltak)
A sógorom.
Halmozza számlákat,de még le is tagadja,szóval amikor jönnek kikötni ezt-azt,akkor szembesülünk a dologgal.
Mindig ígérget,hogy na most megcsinálja,aztán jövő hónapban is úgy áll.
És iszonyat mocsokban él,erre szoktatja a tesómat is.
Szóval nálunk ő a nyerő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!