Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van "fekete bárány" a családot...

Van "fekete bárány" a családotokban?

Figyelt kérdés
Melyik családtag és miért?
2009. máj. 20. 12:38
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
68%

igen, én. még kiskorú vagyok de már iszok, drogoztam is már. elég balhés vagyok és egyre rosszabb tanuló. ennek ellenére jó embernek tartom magam csak hát ők máshogy látják...attól nem kell lepontozni hogy ezeket írtam.

egy lány

2009. máj. 20. 17:39
 12/14 A kérdező kommentje:

Biztos pocsék érzés magunkról állítani, hogy fekete báránynak tart a család.

17:39-nek

Én drukkolok neked, hogy kikeveredj ebből a helyzetből! Ha látod, hogy rossz, van remény.

2009. máj. 20. 21:55
 13/14 anonim ***** válasza:
70%
nálunk elég nagy a rokonság, és a mi kis cslaádunk helyből kilóg mert anyáék hippik, aztán a növéremnek skizo a völegénye, legidösebb bátyám régen ellkapták sok füvel, legkisebb bátyám nagy dnb partyarc volt annak minden velejárojával, én régen nagy verekedös rendörségi balhés voltam, most meg én partyzok sokat és váltogato ksulit gyakran és most ezér kapom a savat:)... de nálunk van a legnagyobb összetartás és szeretet és leginkább ez számít.
2009. máj. 23. 21:33
 14/14 anonim ***** válasza:
szinte mindenki apám rokonságában
2012. dec. 12. 21:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!