Én vagyok a család fekete báránya. Visszakaphatom még a családomat?
azt hittem az lesz a vége az elejének, hogy az orvost, ügyvédet, és a szüleidet is te tartod el az autószerelésből...:)
ez persze csak egy vicc idézet.
én úgy gondolom, hogy az autószerelést is lehet úgy csinálni, hogy abból szépen meg lehessen élni - sokaknak sikerült.
sokat segítene az épkézláb segítség nyújtáshoz, ha megosztanád velünk, hogy milyen balhékat csináltál?
Sajnos a hibákat kijavítani már nem tudom de egyenlíteni még lehet. Azon vagyok, hogy normális úton pénzt szerzek, keresek másik munkahelyet (ez egyenlő a semmivel). Csak kell valaki aki biztat.
Ezekbe a balhékba ne menjünk bele. Nem szeretek beszélni róla és ebben a helyzetben nem is lényeges :)
Nekem is az a véleményem, hogy gyakorlatilag leírtad a kérdésben, hogy eddig mikor odaengedtek megint, vagy beszéltek veled, mindig balhét csináltál, meg veszekedést.
Gondolom akkor is minden alkalommal jól megbántad, odamentél mint a tékozló fiú, hogy fedél kéne meg segítség, és folytattad ott, ahol abbahagytad.
Jó, hogy mégis a szüleid stb. de van az a pont, mikor már a szülő is úgy van vele, hogy hányszor nézed még hülyének, meg hányszor vered át és csinálsz balhét meg bajt?
Szerintem is annak lenne itt az ideje, hogy ne a szüleidre csimpaszkodj, meg nekik csináld megint a fesztivált mikor segítenének rajtad, hanem szedd össze magad, aztán keresd őket.
Ne haragudj, de ez olyan tipikus, mikor kell valami, megjelenik a bűnbánó, lecsúszott fekete bárány, megkapja, mert megsajnálják, aztán még csak rosszabb lesz, mint addig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!