A ti családotokban ki a "fekete bárány"?
Aki különc, piszkálják a többiek stb.
Az én családomban én vagyok az sajnos. A testvéremmel teljesen más nevelést kaptunk, pedig ugyanazok a szüleink. Engem már kicsi koromtól piszkáltak, elhordtak mindennek, nem engedtek semmit, emiatt még mai napig küzdök étkezési zavarral, depresszióval, és a szociális kézségeim a nullához közelítenek.
Testvérem sikeres, jól keres, sok barátja, párja van. Én meg minden nap azzal küzdök, hogy túléljem a napot, az életem teljesen félresiklott.
Nálunk mi a párommal együtt az egész család fekete bárányai vagyunk. Teljesen mások vagyunk mint ők. Az egész család mindkettőnk részéről elég sokat iszik, minden összejövetelen jól be kell rúgni akkor buli. Mi viszont nem iszunk csak baromi ritkán. Ezért sokszor azt érezzük ki vagyunk közösitve. Nincs rossz kapcsolat csak hát ezért mindig piszkálnak megszólnak. Nem vagyunk bulizósak, inkább utazunk, kirándulunk. Ja és párom részéről a család nagyon gyerekcentrikus mi pedig nem akarunk. Ezt azt hiszem nem is kell részleteznem mit kapunk ezért mindig :D
Már egy ideje nem foglalkozunk nagyon ezekkel a dolgaikkal, mi így vagyunk boldogok nem hagyjuk hogy bárki bele szóljon az életünkbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!