Sok szülő miért csesz ki direkt a gyermekével? Van egy tanítványom akit úgy hívnak hogy: Fekete Bárány.
Figyelt kérdés
Jár még az iskolába Jámbor Farkas és Piros Alma (!) nevű gyerek is... Nem értem, ha ennyire rosszat akar a gyerekének akkor verje el néha vagy ilyesmi.2015. máj. 31. 17:46
1/16 anonim válasza:
Ne kamuzz, a Bárány nem anyakönyveztethető...
2/16 anonim válasza:
Vannak hülye szülők. Én ismerek Piros Mercedes-t.
3/16 anonim válasza:
Takarodj már... ezekkel a troll-os i...f....-ba!
4/16 anonim válasza:
Ha tényleg pedagógus vagy, kamumanó, akkor az szégyen. Tanuld meg, hova kell vessző. Mi az, hogy csesz ki???
5/16 anonim válasza:
A Fekete Bárány nekem is kamunak hangzik...
de akkor itt egy példa olyan nevekről, amikkel eddig tényleg találkoztam, és hasonló kategória:
-Kasza Blanka
-Vég / Patkó Béla
-Háry János
-Kádár János (Kádár után ilyen nevet adni...)
-Kádár Kata
-Hullán Lehel (és még patológus is lett...)
-Rákóczi Ferenc
-Kis Virág (de már Szárazzal, Mezeivel is hallottam)
-ja meg hát Miklós Miklós, Till Attila és a hasonlók
6/16 anonim válasza:
nekem volt Cserepes Virág nevű évfolyamtársam, őt muskátlizták. Aztán kialakul rá a megfelelő válasza... ő akkor sem változtatott nevet, mikor férjhez ment.
7/16 A kérdező kommentje:
Mégis ez a neve, na ez hogy lehetséges?
2015. máj. 31. 17:59
8/16 anonim válasza:
Akkor áruld már el nekem, hogy miért nincs a név az anyakönyveztethető nevek listáján?
9/16 A kérdező kommentje:
amúgy irán-magyar kettős állampolgár
2015. máj. 31. 18:05
10/16 anonim válasza:
ez véletlenül pont a sokadik neves kérdés után jut eszedbe? :D KAMU
de azért megnevettettél : ha ennyire rosszat akar a gyerekének akkor verje el néha vagy ilyesmi.
XDXDXD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!