Érzelmi zsarolásból hogy lehet kikeveredni ha a családban én vagyok álla doan a fekete bárány?
Figyelt kérdés
Kb.18éves koromba kezdődött durvàbban leégettek, hülyének néznek,hazugnak àllitanak be ,mindent a fejemhez vàgnak talàn még olyat id ami nem valós mindenkivel az ellenkezőjét próbàljàk elhitetni,mit tegyek?nem birom màr elköltözni nem tudok(mai vilàgban nehez) egyéb megoldàs? Konkrétan nagyszülömről van szó,szüleim nagyon messze laknak elhagytak...kiskoromba!2017. febr. 6. 06:43
1/8 anonim válasza:
menj el dolgozni...és akkor eltudsz menni kész
2/8 anonim válasza:
Keress munkát menj el dolgozni és akkor lesz pénzed albérletre és eltudsz költözni tőlük hidd el más megoldás itt nincs.Az öregek nem nagyon fognak már megváltozni.Sajnálom hogy a szüleid kiskorodban elhagytak.De tovább kell lépned a helyedben elkezdeni állást keresni és amint lenne pénzem albérletre lelépnék tőlük.
3/8 anonim válasza:
Nézz ki egy egyetemet/fősulit ami elég messze van , és jelentkezz koliba. Ez átmenetileg megoldja a problémát , csak tanulj rendesen , neh kibasszanak a koliból. A melót meg elköltözést azért nem javaslom mert érettségivel kb sorra mehetsz dolgozni és ha nem tanulsz tovább elég szépen elkúrod a jövődet , nem csak pár évet hanem az összeset ami hátra van még. Megpróbálhatnád megdumálni is a dolgot nagyszülőkkel , de idős ember lévén valószínűleg már nem olyan rugalmasak , és a generációs szakadék is ott van , nem biztos h dűlőre tudnál jutni velük , nekik még más az értékrendjük mint nekünk.
4/8 anonim válasza:
Az is jó, ha meg tudsz erősödni önmagadban, hogy te tudd, mik az értékeid.
Ha érdekel, Pál Feri írásait, előadásait tudom ajánlani, nagyon jókat mondd a hasonló nehézségekkel kapcsolatban.
5/8 anonim válasza:
Ne foglalkozz vele. Egyebet nem tudsz tenni. És mielőbb találj melót, és költözz el. Az lesz a megoldás. Én már megtanultam, nem kell mások véleményével foglalkozni, hadd mondja. Azért van a szája. Neked meg azért van segged, hogy mindezt le tudd szarni. Ilyen egyszerű. Sokáig én is foglalkoztam mások véleményével, őrlődtem rajta, és mire mentem vele? Na? A nagy büdös semmire. Agyf@$z és önbizalomhiány lett a vége. Amióta leszarok mindent, azóta az agyf@$z és az önbizalomhiány is kezd elmúlni. Betolsz egy levél leszarom tablettát, oszt jónapot.
6/8 anonim válasza:
18 évesen még egy csomó helyre el tudsz menni tanulni, ahol kollégiumot is adnak, én ezt tenném a helyedben, a legolcsóbb megoldás erre a helyzetre.
Nekem is hasonló a családom, borzasztó volt amiket műveltek.
7/8 anonim válasza:
Ha a család szemétkedik, azt nem olyan könnyű figyelmen kívül hagyni, főleg úgy, hogy nincs is kihez fordulni.
Személyiségtől is függ, ki mennyire tudja kizárni az ilyeneket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!