Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Elszórtam a pénzem, mit tegyek?

Elszórtam a pénzem, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Volt 100000 ft zsebpénzem, kolis vagyok és a szüleimtől minden hétre kaptam 7000ftot ebbol fizettem a buszjegyem és az egész heti kajámat meg mimden mást. Évközben mindig vettem ki egy keceset a pénzből amíg odáig nem jutottam hogy a 100000ftból mostanra 45000ft van. A szüleim alapból is nagyon szigorúak,szóal oltári dühösek lennének ha megtudnàk mi történt.Tudom ezzel a kiírással úgy tűnik jogosan is szigotúak de én igazából csak jót akartam. Nem valami jó az anyagi helyzete a családomnak és a 7000 ft buszjegyre,reggelire, ebédre és vacsorára heti5ször kevés volt. Plusz néha vettem füzetet ha betelt vagy hasonló dolgot csak hogy ne nekik kelljen. Viszont néha rákérdeznek hogy megvan e az a 100000ft és hatalmas lelkiismeretfurdolásom van mert hát ugye nincs meg. Azon gondolkoztam hogy talán kezdődik az év és majd kevesebbet eszem és teszek félre minden héten pénzt hogy visszaszerezzem az elköltött pénzem, viszont ez sok idő lenne. Esetleg nincs valami ötletetek hogy mit kéne tennem?

Nyáron szerettem volna dolgozni, de nem engedték. Van egy kisöcsém akire vigyáznom kellett mert még nem lehet egyedül itthon. Arra is gondoltam hogy rengeteg használatlam kömyvem van esetleg eladhatnám őket.

Nem tudom mi lenne a jó megoldás, mondjam el nekik mi a helyzet? Szerezzem vissza a pénzt ?

Kérlek segítsetek ti mit tennétek?

18/L

2022. aug. 4. 01:11
1 2 3 4 5 6
 21/59 anonim ***** válasza:
15%

Plazmát ne.

Inkább menj el fűnyírózni, illetve beszélsz szüleiddel erről.

2022. aug. 4. 07:08
 22/59 anonim ***** válasza:
100%

2-es, hogyan tudott volna jobban spórolni? Heti 7 ezer forint iszonyú kevés.

Kérdező, írd össze, mi mennyibe kerül, mutasd meg a szüleidnek, mondd el, hogy ezért hozzá kellett nyúlnod a 100 ezerhez, es el szeretnél menni dolgozni.

Ez így teljesen rendben van.

2022. aug. 4. 07:40
 23/59 anonim ***** válasza:
11%
14# nem feltètlen. Nem írt a kèrdező semmit erről
2022. aug. 4. 07:40
 24/59 anonim ***** válasza:
97%

Csak én nem értem?

Zsebpénz arra van, hogy elköltse magára a kérdező

1 év alatt elköltött 55ezret, mert kap heti 7000-t arra, hogy minden szart megvegyen a buszjegytől a füzeten át a kajáig, ami nyílván erre baromi kevés.

Kérdező, semmilyen pénzt nem szórtál el.

Mennyibe kerül a buszjegyed egyáltalán?

2022. aug. 4. 08:11
 25/59 anonim ***** válasza:
95%
Ja és nyugodtan kérj pénzt arra, hogy naphosszat a tesódra vigyázol, mivel az nem a te dolgod, hogy 2-3 hónapig háztartást vezess és 10-15 órában gyermekfelvigyázó legyél. A nagy testvértől annyi várható el, hogy időnként pár órára, alkalmanként 1-1 napra vigyázzon a testvérére, nem 3 hónap kemény munka, pláne, ha mellette még a teljes házat is takarítod
2022. aug. 4. 08:14
 26/59 anonim ***** válasza:
100%
Max annyit hibáztál, hogy nem beszéltél a szüleiddel korábban arról, hogy 7e forint a mai világban nem elég ezekre a dolgokra.
2022. aug. 4. 08:20
 27/59 anonim ***** válasza:
78%
4 te totál hülye vagy.
2022. aug. 4. 08:23
 28/59 anonim ***** válasza:
0%
Rakd kriptóba, és várd meg, amíg dupláját-tripláját éri (a nyereségre 15% az adó). Most ethereum, layer2 projektek, vagy ethereum classicot (ETC) javasolnám
2022. aug. 4. 08:25
 29/59 anonim ***** válasza:
88%

17, Zegen pl kimondottan jól főznek a menzákon, és a kolikban napi 3 étkezés van a díjban.

Kérdező, Lenti, Zgrót? Mert mindkét helyen dolgozik diákom, több is. Gróton ráadául pestit is tudok, akinek itt van hétvégi házuk, itt töltik a nyarakat, és itt dolgozik nyáron a lány.

2022. aug. 4. 08:29
 30/59 anonim ***** válasza:
93%
Nem engednek dolgozni, de tavaly dolgoztál?
2022. aug. 4. 08:30
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!