Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ez ok arra, hogy tolvajnak...

Ez ok arra, hogy tolvajnak tituláljon? Miért kell ezen így kiborulni?

Figyelt kérdés

Anyu csapatépítő programon volt pár napig, de rendelt valamit(ami nagyon nem férne bele egy csomagautomatába), így úgy volt, hogy ha abban az időben szállítják ki én veszem át, lévén, hogy úgy is home officeban vagyok. Mivel nem szeret kártyával fizetni odaadta nekem a pénzt egy pénztárcába. Ami azt illeti hozzányúltam a pénzhez már azután, hogy nem volt otthon, de csak annyira, hogy amit lehet, azt felváltottam nagyobb címletre, tehát mondjuk két tízezres helyett egy húszezres, stb. Szimplán azért, mert így egyszerűbb kiszállításkor átszámolni. Egy forinttal sem volt kevesebb, mint amit ő odaadott. Végül nem abban az időpontban szállították ki a cuccot, hanem a hazaérkezése utáni másnapon. Én azon a délután, amikor hazajött elmentem otthonról és csak másnap mentem haza, amikorra már ki lett szállítva a csomag. Neki meg feltűnt, hogy nem úgy van a pénz, ahogy ő odarakta. Na azóta áll a bál itthon, hogy én megloptam őt, holott ez marhára nem igaz, mert egy forinttal sem volt kevesebb pénz abban a hülye pénztárcában. Én sosem loptam tőle(ezt egyébként fordítva ő nem mondhatná el magáról...), ahogy most sem történt ilyesmi.

Az igaz, hogy nem szóltam erről neki, de megvan az oka. Messengeren nem tudtam neki írni, mert nem okostelefont használ, tehát nem kapta volna meg az üzenetet, SMS-t nem írtam, mert nem vitt olvasószemüveget és anélkül nem tudja elolvasni, segítséget meg nem fog kérni, tudom milyen, telefont nem vette fel. Amikor elmentem itthonról, akkor nem volt eszembe, nem gondoltam, hogy ez ilyen fontos.

2022. aug. 3. 09:13
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Költözés de mielöbb.
2022. aug. 3. 17:46
 12/16 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem anyukád azt hiszi, hogy valóban vettél ki a pénzből, és utóbb visszatetted.
2022. aug. 4. 07:10
 13/16 A kérdező kommentje:
Nem hinném, hogy azt gondolhatja, hogy kivettem, majd visszatettem. 200 ezres tételről beszélünk, kb mindent felváltottam húszezresekre, tehát mindenhez hozzányúltam. Ha hirtelen ennyi pénzre lett volna szükségem, akkor fixen nem tudom visszarakni másnap, ha elvileg azért vettem el, mert nekem kellett volna valamire.
2022. aug. 4. 08:41
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

#12 "Szerintem anyukád azt hiszi, hogy valóban vettél ki a pénzből, és utóbb visszatetted."

Ott a kulcs: azt HISZI. Tehát mindenféle alap nélkül gondol valamit, amit tényként állít. Ez úgy alapból is rosszindulat, bizalmatlanság, a saját gyerekkel kapcsolatban meg pláne. Úgy, hogy semmi nem támasztja alá ez a feltételezést. Ha tegyük fel, tényleg hirtelen kellett volna a pénz: akkor hogyan oldotta volna meg, hogy egy éjszaka alatt visszakerüljön? Itt nem arról van szó, hogy több napra, vagy hétre eltűnt a pénz. Egy éjszaka alatt ennyit még prostiként sem keres meg az ember, már bocsánat. :D Ha meg pikk-pakk elő tudta teremteni, akkor meg miért "lopott" volna?

Szóval ez az érv nagyon, de nagyon sántít.

2022. aug. 4. 10:00
 15/16 A kérdező kommentje:
4 napig volt távol, de igazából a fizum nem abban az időben érkezett, szóval ha nem lett volna pénzem, akkor nem tudtam volna visszatenni. Ha meg voolt annyi pénzem, akkor miért loptam volna el, hogy még fizu előtt amúgy is visszategyem..? Pont ezért nem logikus. :D
2022. aug. 4. 10:15
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Na, ez az.

Rosszindulatú, bizalmatlan, és azt is feltételezem, hogy szeret köteledni. Talán ha ez nem lett volna, akkor belekötött volna másba... Lehet, hogy ha nem váltod fel, akkor abba köt bele, hogy miért nem váltottad fel. :D Ki tudja...

2022. aug. 4. 10:57
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!