Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek apám jogosan...

Szerintetek apám jogosan cseszett le?

Figyelt kérdés
Most munkát keresek, de mivel még nincs tapasztalatom nem nagyon van olyan amilyet akarnék. A nővérem beajánlott egy ügyvéd barátnőjéhez adminisztrátor, gyakornok munkára, de titoktartási szerződést kell kötni, meg stb. Én elfelejtettem elmenni az állásinterjúra, más melót kerestem. Ez már a második munka amit a nővérem talált nekem. Apum leszúrt hogy ezzel kínos helyzetbe hozom a nővérem hogy szólás nélkül nem megyek el az interjúkra, meg hogy kurvára kéne már munkát találnom, és nem csak barátokkal menni mindenfelé. Rohadt idegesítő hogy ezzel cseszegetnek, meg a nővérem folyton munkákat küldözget…Szerintetek igazuk van? 19F

2022. júl. 31. 15:31
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%
Ahol bizalmas dolgokról értesül az alkalmazott (pl. ügyvéd, bíró stb.), ott nem szabad eljárnia a szájnak. Állandóan beszélhetnéked (kikotyoghatnékod) van? Fogadd el a legközelebbi felkínált állást és ah nem tetszik, keress más alkalmazót. Fura kikötéseid vannak. Szokj le róluk és a hasonlókról.
2022. júl. 31. 18:03
 22/28 anonim ***** válasza:
100%
Látom, elódalgott a kérdező szégyenében... :)
2022. júl. 31. 18:29
 23/28 anonim ***** válasza:
42%
Ugyan, nyáriszünet van, naponta tucatjaval jonnek a provokáló kerdesek.
2022. júl. 31. 18:44
 24/28 anonim ***** válasza:
100%
A nővérednek a seggét megcsókolhatnád, hogy másodszorra is így ég a pofája miattad...
2022. aug. 1. 00:12
 25/28 anonim ***** válasza:
100%

Tehát nem akarsz dolgozni.

Ők erőlködnek, hogy legyen munkád, te meg cs.szel elmenni.

A helyükben a harmadik ilyen után kiraknálak cuccostól. Hidd el, villámsebességgel mennél akár a mekibe is takarítani, mielőtt éhenhalsz.

2022. aug. 1. 07:12
 26/28 anonim ***** válasza:
100%

IGEN, IGAZUK VAN!!!

Menj el anyukáddal bevásárolni, nézd meg mennyit fizet a kasszánál. Diszkréten érdeklődd meg, ez mennyi időre elég.

Nézz utána a havi szàmláknak, mire mennyit fizetnek, hogy mindened meglegyen (áram, víz, fűtés és csak utána az internet, telefon)

Tudod ők havonta mennyi pénzt keresnek?

Igenis azt a világot éljük, hogy dolgozni kell, nem hull az ölesbe minden. Minden drága, mindenért fizetni kell, ráadásul ha bármit szeretnél is kapni, minimum hogy munkád legyen…

Igen, édesapádnak totál igaza van! Ha nővéred veszi a fáradtságot és munkát kér neked, a minimum, hogy tisztességes öltözékben megjelensz a megbeszélt helyen, időben ès a legjobb formádat nyújtod! Ha nem jön össze, akkor te magad is odaülsz a profession állásportál elé, és keresel a képességeidnek megfelelő állást!

Ha van munkád, kapsz érte fizetést, na majd akkor munkaidőn kívül mehetsz csavarogni a haverokkal, hidd el senkit se fog zavarni a családban!

Sok sikert, munka kell!

2022. aug. 1. 13:53
 27/28 anonim válasza:
Nekik, neked is igazat adok, ők próbálnak segíteni neked, de ha te ebből nem kérsz akkor mond nekik, hogy majd én megoldom és csak akkor segítsetek, ha kérem
2022. aug. 16. 11:01
 28/28 anonim ***** válasza:
100%
27es, oké de akkor otthon se kell lakni meg azt e kell zabálnia amit az anyjáék fizetéséből vesznek.
2022. aug. 16. 15:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!