Szerintetek apám jogosan cseszett le?
Figyelt kérdés
Most munkát keresek, de mivel még nincs tapasztalatom nem nagyon van olyan amilyet akarnék. A nővérem beajánlott egy ügyvéd barátnőjéhez adminisztrátor, gyakornok munkára, de titoktartási szerződést kell kötni, meg stb. Én elfelejtettem elmenni az állásinterjúra, más melót kerestem. Ez már a második munka amit a nővérem talált nekem. Apum leszúrt hogy ezzel kínos helyzetbe hozom a nővérem hogy szólás nélkül nem megyek el az interjúkra, meg hogy kurvára kéne már munkát találnom, és nem csak barátokkal menni mindenfelé. Rohadt idegesítő hogy ezzel cseszegetnek, meg a nővérem folyton munkákat küldözget…Szerintetek igazuk van? 19F2022. júl. 31. 15:31
2/28 anonim válasza:
Igen, igazuk van. Lusta vagy és megbízhatatlan.
3/28 anonim válasza:
Mivan szánalomkapitány, fáj az igazság?
4/28 anonim válasza:
Az egy dolog, hogy nem akarsz dolgozni - nyugi, én sem, jobb lenne nyerni a lottón -, de az baromi nagy szégyen, hogy nem mész el! Csak arra lehet azt mondani, hogy elfelejtetted, amire amire úgy volt, hogy mész. Mindegy, hogy a szüleid akarták vagy te is, a lényeg, hogy így vagy úgy, igent mondtál. Innentől kezdve szégyen és a megbízhatatlanság tökéletes példaképe vagy, akit jól tettek, hogy nem vettek fel. Neked tettek szívességet, nem fordítva.
5/28 anonim válasza:
Hát, az ügyvédi iroda nem vesztett sokat azzal hogy nem mentél el interjúra, de a nővéredet lejárattad. Talán tanult belőle és legközelebb nem fog megbízni benned.
6/28 anonim válasza:
Nővéredtől amúgy aranyos, hogy próbál segíteni. Értékelhetnéd.
7/28 anonim válasza:
Az lenne a normális hogy dolgozz igen!
Nekem sajnos most szünt meg a munkahelyem, én örülnék egy ilyen ajánlatnak!
8/28 anonim válasza:
Igazuk van. A mesét meg hagyd hogy elfelejteted .
9/28 anonim válasza:
de mivel még nincs tapasztalatom nem nagyon van olyan amilyet akarnék
Milyen végzettséged van hogy válogathass a munkák között?:-D
Apás helyében meg megmondanám, egy hónapod van munkát találni, onnantól vagy így vagy úgy fizeted a kaja és a rezsi rád eső részét, itthonról meg nem kapsz egy fillért se. Ha nem tetszik a rendszer mehetsz amerre akarsz. Hidd el ,egyből nem felejtenél el interjúra menni.
10/28 anonim válasza:
Persze, hogy igazuk van. Nem is értem, miért idegesítő neked ez. Örülj neki, hogy munkákat küldözget. És kérj bocsánatot a nővéredtől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!