Mit kellene tennem?

Figyelt kérdés
Nemrégiben meghalt a a bátyám, és anyum elkezdett újra inni. Mikor apum itthagyott minket, akkor egy èvig rendszeresen ivott. Nem sokat, de napi szinten. Tegnap este öszevesztünk, de nagyon csúnyán. Nagyon rèszeg volt, ès csapkodott. Elszöktem otthonról. Nem tudtam hova menni. Utolsó esélyem az idősebb bátyám volt.Itt maradhattam náluk, adott kulcsot a lakáshoz. Ő azt mondta, hogy estig ne menjek haza, majd elintézi.
2022. júl. 27. 09:37
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
9 de, a 12 éves az gyerek. nagyon is. pláne, ha szétesik az élete
2022. júl. 27. 11:21
 12/18 anonim ***** válasza:
65%
Igen, a mostani gyerekek szexuálisan hamar érnek, de felelősség szempontjából 10 évvel később.
2022. júl. 27. 11:21
 13/18 kovpet ***** válasza:
100%

"De nem tudtam sose, hogy megbocsáltotta-e, hogy így viselkedtem vele..."

Legalább ez kiderült.

2022. júl. 27. 15:21
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem már ne rágódj a korábbi viselkedeseden. A bátyád biztos szeret téged és mivel gyerek voltak még most is az vagy meg fog bocsátani. Mond el neki amit érzel és kérj bocsánatot. Meg fogja érteni.

Ez így anyáddal nem állapot. A helyedben szót fogadnék a bátyádnak még ha lemondással is jár mert ő jót akar neked és tanulás is csak a javadra válik. Ha látja, hogy jól tanulsz rendben mennek a dolgaid engedékenyebb lesz ő is. Ennyi lemondást igazán megér egy biztonságos otthon és tamogató környezet. Hogy mi van a bátyád menyasszonyával az a bátyád dolga. Majd ő eldönti tudja e vállalni az elhelyezésed. Ha a lány szereti ez nem lesz akadály. De te is próbálj alkalmazkodni hozzájuk és kedves lenni. Ez csak így működhet. Remélem rendeződnek a dolgaid. Anyádnak kéne egy elvonó. Lehet ott helyrejönne és utána akár vissza is kerülhetnél hozzá.

2022. júl. 27. 16:43
 15/18 anonim ***** válasza:
53%
Attól nem lessz jobb ha tartod a haragot.
2022. júl. 27. 16:46
 16/18 anonim ***** válasza:
82%
Na mi történt mi van veled?
2022. júl. 27. 21:15
 17/18 A kérdező kommentje:

Sziasztok.

Tegnap délután bátyám párjával voltam náluk. Jól elvoltunk. 5 kor hazaért bátyám. Ők beszélgettek négyszem közt. 6 környékén hazavittek. Mikor bementem anyám nekem akar esni. El kezdett üvöltözni velem, hogy mit kèpzelek, hogy elszökök, meg nem megyek haza. Természetesen ivott már. Bátyám behúzott maga mögé. A párja átkarolta a vállamat, és mondta, hogy menjünk a szobámba. Én vele mentem. Mondta hogy szedjek össze 5-6 napra elegendő ruhàt. Miközben összeszedtem, hallottam, hogy bàtyàm veszekzik anyummal. Szinte üvöltözött vele. Mikor végeztem, kimentünk, odaadta a kocsikulcsot, és mondta üljek be, várjam meg őket ott. Kintre nem halladszódott semmi. Egy 20-30 percet ültem a kocsiban. Visszavittek hozzájuk. Azt mondta, hogy néhány napig most nem mehetek haza, utána majd elválik. Elmondta, hogy mit hogy kell hasznàlni (légkondi, stb) meg hogy ha elmegyek valamelyikőlyüknek szóljak, időbe érjek haza, meg hasonlóak, hogy náluk mi a szokás. Nem bonyolult dolgokat, Illetve megkaptam a pótkulcsot... Meg kaptam egy zárható szobát. De oda majd csak ma fogok kipakolni...

2022. júl. 28. 08:07
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Na jól van. Azért köszönd meg a bátyádnak meg a párjának is. Látod szeretnek téged, számíthatsz rájuk. Viselkedj most nagyon rendesen fogadd el a szabályokat akkor is ha nehéz. ;) Szurkolok, hogy minden jól alakuljon.
2022. júl. 28. 11:24
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!