Mit kellene tennem?
Az a gond, hogy ezen a téren végképp nem tudom, hogy mi lesz... :(
Bátyámmal rosz volt a kapcsolatunk. Miután apu elment, csak rosszabb lett. Nagyon megviselt engem. Ő meg... Amikor anyu elment dolgozni, és el akartam menni valahova, nagyon sokszor nem engedett el, ha számítgépezni akartam, akkor valamennyit engedett, de nem sokat. Ha valami roszat tetem akkor vitázot velem. Veszekedtünk. Sokszor a fejèhez vágtam, hogy menyire gyűlölöm... Mindig azt mondta, hogy tanuljak... Mikor eljöttem otthonról, elveszetnek èreztem magam. Apum elment, anyumat elvesztettem, a bâtyám meghalt, és az egyetlen akire szàmíthatnék, az utál. Azt hittem haza fog zavarni mikor meglát, főképp éjjelek éjelén, hogy oldjam meg, ez az én problémám. Ráadásul, neki itt van a menyaszonya, gondolom tervezgetik a jövőjüket, és abba én nem nagyagyon szerepenék...
A bátyád csupa jót tett veled, hallod, neked se tiszta egészen az elméd.
Ez csupa jótett, egy hlye gyerek önsorsrontását akadályozta meg:
- nem engedett túl sokat gépezni;
- nem engedett ellenőrzés nélkül csavarogni;
- a rossz dolgok rosszaságára ráébresztett, hogy olyasmit nem szabad tenni;
- azt akarta, hogy tanulj.
Nem sok eszed van ám, kérdező.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!