Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám nagyon sír és mérges,...

Anyám nagyon sír és mérges, mivel tehetnénk a kedvét jobbra?

Figyelt kérdés
Kivett egy 1 napos szabadságot a mai napra, hogy eltudja vinni a 12 éves húgom vérvételre. Sajnos képtelen volt lefektetni húgomat egész éjszaka mert reggel 5-ig játszott és ekkor is feküdt le. 2 óra alvás után nem tudta felkelteni, semmire nem reagált, úgy aludt mint a bunda. Anyám csalódott, mérges, sír. Mit kezdhetnénk anyával?

2022. júl. 26. 11:17
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯
 121/314 anonim ***** válasza:
0%
120: Na erre én is kíváncsi lennék.... ERről Martinka még nem számolt be egyetlen szappanoperájában sem... :)
2022. júl. 27. 12:10
 122/314 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy már rég menstruál. Nem ritka már 11-12 éves korban. Anno nekem is 12 évesen jött meg. Azt azért nem hinném, hogy ennyire igénytelen, visszamaradott lenne a lány, hogy nem cserélné a betétet.
2022. júl. 27. 12:32
 123/314 anonim ***** válasza:
100%
Ha szrosan hagyja a saját seggét, mert undorodik a kakától, anyjának kell kitörölnie, szerinted nem ugyanaz lesz a vérrel?
2022. júl. 27. 12:33
 124/314 anonim ***** válasza:
86%
#120: basszus, most készültem ebédelni...
2022. júl. 27. 12:43
 125/314 anonim ***** válasza:
100%
#122: Hidd el, ő pont ez a szint. Szerinted aki a valagát nem akarja kitörölni, akkor ezen a téren miért lenne igényesebb? Ő az, aki ha nem vonszolnák a tusolóba, akkor soha nem tisztálkodna. Ezek után min csodálkozunk?
2022. júl. 27. 12:45
 126/314 anonim ***** válasza:
100%

Off: Mindenki tudja, hogy te vagy az, hiába terelsz meg mondod, hogy "valaki" vagy. Túl sok részlet egyezik ahhoz, hogy a véletlen folytán egy tök más családról legyen szó.

On: Nem anyukád kedvén kellene javítani, hanem azon, hogy a húgod a ház ura. De ezt már leírták előttem jó sokan. Még csak 12 éves, de már annyi probléma volt és van is vele, hogy addig kellene ezeken változtatni, ameddig van erre idő. Mert ha a felnő, akkor már késő bánat.

2022. júl. 27. 12:48
 127/314 anonim ***** válasza:
93%

#126: csak azon meg nem ő fog tudni javítani, hiszen így is kb. anyuci csicskása. Ezen az anya tudna javítani. A srác azzal tudna javítani a helyzeten, ha elköltözne onnan mihamarabb. Tanulja meg az anyuka megoldani.

Illetve nem ártana ismét egy próbát tenni a családsegítőnél, hátha...

2022. júl. 27. 12:51
 128/314 anonim ***** válasza:
92%

Én olvastam Martin sok kérdését, a videókat is láttam és a következők jutottak eszembe:

1. Mire jó az ha a testvéréről videókat pakolgat fel a youtube-ra? Azt értem, hogy megmutassa, hogy nem hazudik, de külön videó van arról, hogy nem akar fürdeni, hogy nem akar házit írni stb. Ezek a videók arra lettek volna jók, hogy megmutassa egy pszichiáternek/családsegítőnek, mert gondolom előttük nem így viselkedik. Így nekem úgy tűnik, mint egy állatkert.

2. Nem bántásból kérdezem, de nincs ennek a gyereknek valamilyen fogyatékossága?

3. Ha így haladtok, én el tudom képzelni, hogy a végén a híradóban köttök ki. Mi az, hogy reggelig rugdossa az anyját? Jaj meg emlékszem volt egy olyan kérdés is pár éve, hogy majdnem eltörte az anyja kezét. A végén majd a nagykéssel rohan neki.

Évek óta megy a panaszkodás, a tanácsadás, de sehol semmi változás. És nem Laurának kell először megváltoznia, hanem anyátoknak.

2022. júl. 27. 19:56
 129/314 A kérdező kommentje:
Na végül 1 hónapos tűzszünetet kötöttek tegnap este. Anya alszik 22-07 és húgom alszik 08-16, éjszaka meg virraszt. Ezt az éjszakát így is csinálták, remélhetőleg így lesz Szeptemberig.
2022. júl. 28. 19:33
 130/314 anonim ***** válasza:
100%

És ez így rendben van?

Szerinted az a megoldás, hogy a 12 éves gyereket rászoktatjátok az éjszakai életre?

2022. júl. 28. 19:58
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!