Anyám nagyon sír és mérges, mivel tehetnénk a kedvét jobbra?
Off: Mindenki tudja, hogy te vagy az, hiába terelsz meg mondod, hogy "valaki" vagy. Túl sok részlet egyezik ahhoz, hogy a véletlen folytán egy tök más családról legyen szó.
On: Nem anyukád kedvén kellene javítani, hanem azon, hogy a húgod a ház ura. De ezt már leírták előttem jó sokan. Még csak 12 éves, de már annyi probléma volt és van is vele, hogy addig kellene ezeken változtatni, ameddig van erre idő. Mert ha a felnő, akkor már késő bánat.
#126: csak azon meg nem ő fog tudni javítani, hiszen így is kb. anyuci csicskása. Ezen az anya tudna javítani. A srác azzal tudna javítani a helyzeten, ha elköltözne onnan mihamarabb. Tanulja meg az anyuka megoldani.
Illetve nem ártana ismét egy próbát tenni a családsegítőnél, hátha...
Én olvastam Martin sok kérdését, a videókat is láttam és a következők jutottak eszembe:
1. Mire jó az ha a testvéréről videókat pakolgat fel a youtube-ra? Azt értem, hogy megmutassa, hogy nem hazudik, de külön videó van arról, hogy nem akar fürdeni, hogy nem akar házit írni stb. Ezek a videók arra lettek volna jók, hogy megmutassa egy pszichiáternek/családsegítőnek, mert gondolom előttük nem így viselkedik. Így nekem úgy tűnik, mint egy állatkert.
2. Nem bántásból kérdezem, de nincs ennek a gyereknek valamilyen fogyatékossága?
3. Ha így haladtok, én el tudom képzelni, hogy a végén a híradóban köttök ki. Mi az, hogy reggelig rugdossa az anyját? Jaj meg emlékszem volt egy olyan kérdés is pár éve, hogy majdnem eltörte az anyja kezét. A végén majd a nagykéssel rohan neki.
Évek óta megy a panaszkodás, a tanácsadás, de sehol semmi változás. És nem Laurának kell először megváltoznia, hanem anyátoknak.
És ez így rendben van?
Szerinted az a megoldás, hogy a 12 éves gyereket rászoktatjátok az éjszakai életre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!