Mit tehetnék a fiammal?

Figyelt kérdés

Ötös tanuló, az érettségije is 1 tantárgyon kívül full ötös lett. Egyetemre megy villamosmérnöknek. Szerettem volna elküldeni a nyáron rendszeresen dolgozni egy gyárba. el is ment 1x-2x, de nem nagyon jár el többet, mert azt mondta, hogy ő nem alacsonyodik le a biorobotok szintjére meg ő ehhez a munkához túl jó. Kérdeztem tőle, hogy nem-e kell neki pénz kocsira, mert én nem fogok neki adni. Azt válaszolta, hogy jó ösztöndíjat fog kapni, neki nem kell dolgozni.

Havonta 2x elmegy bulizni a barátaival azon kívül otthon döglik. Csak a főzésbe segít bele.

2022. júl. 26. 09:26
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
73%
Tökéletesen igaza van egyébként és jó, hogy van önbecsülése. Nem azért tanult, hogy ilyen alakokkal egy szintű munkát végezzen. Szomorú, hogy ebben az országban nem becsülik meg azokat, akik diplomát szereznek és a tudásukkal járulnak hozzá az ország fejlődéséhez (mondjuk mi nem fejlődünk). Az autó hülyeség, de jól teszi, hogy nem alacsonyodik le ilyen szintre, ha kell a pénz, keressen olyan munkát, ami tényleg illik hozzá.
2022. júl. 31. 22:54
 32/32 anonim ***** válasza:
33%
Milyen féreg ember küldi GYÁRba a saját gyerekét? TALÁN az ősellenségemet MAXIMUM egy fél napra de ennyi. Ott egy szuper jegyeket szerző gyerek és beküldöd gyárba??? Hát normális vagy, baszdmeg??? Akkor se küldeném gyárba ha 30 évesen még általános iskolás lenne.
2022. aug. 5. 02:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!