Mit tehetnek? Teljesen kikeszit anyam.
Anyam teljesen zakkant. Folyton fenyeget, kiabal, vergodik, csapkod mindent.
O tipikusan olyan ember, hogy neki mindent lehet, csak o lehet faradt, mas nem. Akarmit csinalok, segitek itthon az nem jo neki mindenben talal valami kivetnivalot. Egyszeruen kikeszit idegileg, rosszul vagyok mar a viselkedesetol.
Mocskos dolgokat mond mindenkirol aztan meg jopofizik. Hazudgal 7/24.
Mit tehetnek? Teljesen ramegy a mindennapjaimra, nem tudok figyelni, mindenkivel eroszakos leszek miatta. Nem tudok nyugodt lenni, ramjonnek a sirogorcsok.
Valaki tudna mondani esetleg 1-2 tippet? :(
Koszonom a segito szandeku valaszokat elore is!
A szüleim elvaltak mikor kicsi voltam.
Jo par eve turom mar el ezt a viselkedest tole, folyton hallgatok mert ha akarmit is mondok akkpr en vagyok a hazug. Nem merek senkihez sem fordulni, maximum apamhoz de o sem tud mit tenni.
Hiaba próbáltam mar beszelni a fejevel, tamadasnak vesz mindent es veszekedes a vege.
Teljesen ramegy az eletemre, tenyleg semmit nem tudok kezdeni magammal mert mindenert kritizal,piszkal, veszekszik.
Ma azzal fenyegett, hogy megver ha meg merek szolalni meg egyszer.
Anyád ki van idegileg. Dobj altatót a teájába.
Legalább ki piheni magát.
Talán akkor majd nem üvölt.
Amint lehet, költözz el, vagy tönkremész ebben.
Nálunk mostohaanyám ugyanez volt soha egy nyugodt perc, folyamat gyomorgörcs, hogy vajon most mi lesz a baja.
- ha elvégeztem minden házimunkát, hogy pihenhessen akkor leordított, mert "elbztam" és csinálhatja újra utánam (10/9).
- ha nem, akkor lusta dög vagyok, aki csak élősködik.
- ha megfőztem, akkor üvöltött, hogy szétbrmoltam a konyhát, és amúgy is szr a kaja (érdekes, az öcséim és apa sosem panaszkodtak), de ha nem főztem, akkor megint csak élősködtem. WTF?
Bármit csináltam soha semmi nem volt jó neki.
Amint tudtam leléptem a francba, és lassan tíz éve nem beszélek vele, mert pszichésen beteg ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!