Mit tehetnek? Menjek intezetbe?
Backstory: apam elvalt anyamtol, 3 evig eltunk vele (apammal) magyarorszagon, csak mi negyen: ő es a 3 gyermeke (en es a testvereim). 3 ev utan megismerkedett egy 3 gyermekes anyukaval, nyiregyhazarol, szoval elkoltoztunk a no szuleihez. A kovetkezo evben osszehazasodtak es lett egykozos gyermekuk az azutani ev nyaran. En kikoltoztem anyamhoz, angliaba, mert a no folyamatosan bantott apro felreertesek miatt.ket ev utan ismet hazajottem, mert ott viszont a batyam bantott es a drogfuggo neveloapam terrorizalta a csaladot mikor nem ugy tortentek a folgok ahogyan o akarta. Na mindegy, utana hazakoltoztem apamhoz es "uj" csaladjahoz, remenykedve h javult a helyzet amiota elmentem.egy evigvtartott a beke es azutani januarban, vizzel higitott hidegzdiroldot ittam es megszoktem otthonrol. Nem tortent semmi igaxabol csak a torkom fajt hirtelen, majd elmult. Kijarasi tilalom volt eppen raadasul apam ramhivta a rendoroket, szoval ezerrel kerestek. Megtalaltak bevittek a kh-ba majd onnan a pszichiatriara. Privatban meselek meg de sztem ez szohataros.
17 l.
Szóval a mamád szívesen fogad? Mert annyira nem nehéz ám viselkedni és nem gondot okozni a másiknak, ha nem keres a kákán is csomót.
Járj iskola pszichológushoz, a mamádat meg becsüld meg és segíts neki a házimunkában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!