Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tehetnek? Menjek intezetbe?

Semmimsincs kérdése:

Mit tehetnek? Menjek intezetbe?

Figyelt kérdés

Backstory: apam elvalt anyamtol, 3 evig eltunk vele (apammal) magyarorszagon, csak mi negyen: ő es a 3 gyermeke (en es a testvereim). 3 ev utan megismerkedett egy 3 gyermekes anyukaval, nyiregyhazarol, szoval elkoltoztunk a no szuleihez. A kovetkezo evben osszehazasodtak es lett egykozos gyermekuk az azutani ev nyaran. En kikoltoztem anyamhoz, angliaba, mert a no folyamatosan bantott apro felreertesek miatt.ket ev utan ismet hazajottem, mert ott viszont a batyam bantott es a drogfuggo neveloapam terrorizalta a csaladot mikor nem ugy tortentek a folgok ahogyan o akarta. Na mindegy, utana hazakoltoztem apamhoz es "uj" csaladjahoz, remenykedve h javult a helyzet amiota elmentem.egy evigvtartott a beke es azutani januarban, vizzel higitott hidegzdiroldot ittam es megszoktem otthonrol. Nem tortent semmi igaxabol csak a torkom fajt hirtelen, majd elmult. Kijarasi tilalom volt eppen raadasul apam ramhivta a rendoroket, szoval ezerrel kerestek. Megtalaltak bevittek a kh-ba majd onnan a pszichiatriara. Privatban meselek meg de sztem ez szohataros.

17 l.

2021. júl. 19. 21:46
 1/8 A kérdező kommentje:
A lenyeg az hogy most mamamnal lakok es kb a sirba kergetem es nem szeretnek neki rosszat, de nem akar lemondani rolam. Es mindketten tudjuk, hogy ez konkretan öli ot.
2021. júl. 19. 21:50
 2/8 anonim ***** válasza:
92%
Nem értem a kérdést. Nem írod le, hogy minek a hatására tűnt el a béke megint, plusz ha intézetbe mész, ugye tudod, hogy 18 évesen onnan menni kell?
2021. júl. 19. 21:54
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Sok értelme az intézetnek nem lenne, utána hova mennél? Szerintem ennyi idö után még állami támogatás sincs sajat lakásra.
2021. júl. 19. 23:20
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Az intézet nem hitel, hogy hopp, akkor ma bejelentkezek és itt lakom egy évet. Semmi oylat nem írtál, ami indokolna egy intézeti elhelyezést. Hamarosan nagykorú leszel és oda mész, ahova akarsz.
2021. júl. 20. 06:17
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha a mamáddal laksz, befogadott, akkor miért kergeted a sírba? Miért nem becsülöd meg azt, hogy oda mehettél?
2021. júl. 20. 08:12
 6/8 anonim ***** válasza:
66%
Ahelyett, hogy összetennéd a két kezed, hogy a mamád befogadott, helyette hisztizel neki, meg lázadozol, és kicsinálod idegileg. Örülj neki, hogy gondodat viseli.
2021. júl. 20. 10:25
 7/8 anonim ***** válasza:
58%
Igen,menjél intézetbe.
2021. júl. 20. 13:44
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Szóval a mamád szívesen fogad? Mert annyira nem nehéz ám viselkedni és nem gondot okozni a másiknak, ha nem keres a kákán is csomót.

Járj iskola pszichológushoz, a mamádat meg becsüld meg és segíts neki a házimunkában.

2021. júl. 20. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!