Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek ebben az esetben...

Szerintetek ebben az esetben csak fogadjam el?

Figyelt kérdés
Apósom rovàsàn sok minden van. Nem felènk, hanem pàrom nővère fele. Nem ment el az esküvőjükre, az unokàja keresztelèsère, bèrmàlkozàs, ballagàsàra, karàcsony stb. Nekünk most lesz az edküvő ès àllapotos is vagyok. Após nem akar eljönni, mert 10 ève elvàlt anyosomtól. És mivel anyós ott lesz, apósom nem. A pàrom megmondta, ha nem jön el, felejtse el, hogy lesz unokàja, mert vele nem fogja azt művelni, amit nővèrèvel. Felesègkènt kettős èrzelmem van. 1: attól mèg csalàdja, ès szeretnèm, hogy jó legyen a kapcsolatuk. Persze, màr 3 an vagyunk egy csalàd, de akkor is... Csak az apja... 2: a gyermekünk lesz a legfontosabb, ès nem szeretnèm, hogy ilyen csalódàs èrje. Ès valahol egyet èrtek vele. De ha beszèlnèk vele, nem tudom, hogy mit kellene mondanom neki. Sosem haragudott meg a vèlemènyemèrt. Fontos neki, hogy tudja mi van velem. De most èn sem tudom... Mert kèt ellentètes dolgot szeretnèk
2022. júl. 24. 08:38
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
19 hez: màrmint ha ki szeretnèm bèkíteni...
2022. júl. 24. 12:18
 22/29 anonim ***** válasza:
100%

#19: Pont ezért bármit is csinálsz, csak rontasz a helyzeten, ráadásul a leendő férjeddel is csak a súrlódást növeled. Ahogy előttem írták. Tedd végre félre, hogy te mit akarsz, azt nézd ami a párodnak jó. Terhes vagy, innentől a te igényeid másodlagosak, meg kell barátkoznod a gondolattal, hogy első a családod jóléte, csak aztán az érzelmi játszmáid.

2022. júl. 24. 12:31
 23/29 BlackSword ***** válasza:
100%
Na csak kibújt a szög a zsákból... így már azért érthetőbb az após viselkedése... vannak emberek, akik nem tudják elviselni egymást, ezt el kell fogadni... nem erőltetheted össze az embereket... nem is szabad...
2022. júl. 24. 12:31
 24/29 anonim ***** válasza:
100%
Ehhez tényleg nincs közöd, ha feleség ha nem.A férjed majd rendezi, ahogy neki jó.
2022. júl. 24. 12:45
 25/29 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk én azt a részét nem értem, hogyha az após személyes okokból nem akar/tud/képes egy légtérben tartózkodni a volt feleségével, akkor miért kell kizárnia őt a férjednek a ti és a gyerekek életéből.

(Az anyóst, aki qrválkodott és valószínűleg miatta bomlott fel a család, ő láthatóan el van fogadva. Érdekes!)

Az esküvő, vagy a bérmálkozás csak egy formaság, az élet egyéb területein, a hétköznapokban lehet milliószor különb apa és nagypapa, mint bárki más, aki viszont az esküvőn ott feszített és evett-ivott.

EZT kellene tudatosítani a férjeddel!

2022. júl. 24. 13:09
 26/29 anonim ***** válasza:
81%

Szerintem tudatosítanod kéne magadban, mi a te dolgod, meg mi nem.

Lehet, hogy szerinted jót akarsz, de egyedül a férjed döntése, bocsánat, a párodé, hogy mi a jó neki, és mi nem. Ha kéretlenül okoskodsz, az valószínűleg nem.

Én sem tartom apámmal a kapcsolatot, hát mérges lennék, ha a párom bele akarna szólni ebbe.

2022. júl. 24. 15:25
 27/29 anonim ***** válasza:
16%
Csak engem zavar, hogy a kérdező egy mondatot képtelen leírni hiba nélkül?
2022. júl. 24. 15:30
 28/29 A kérdező kommentje:
Szerintem igen... Csak tèged, mert eddig senki nem szólt meg... Telefonon nem tudok egyàltalàn írni... Valami kegyetlen a billentyű... Mellèütök nem veszi be a betűt stb, illetve mivel sietek, ezèrt rosz a ragozàsom is stb... Gyorsan akarok vàlaszolni, ezèrt nem olvasom àt amit írtam... Utólagos elnèzèsedet kèrem...
2022. júl. 24. 15:36
 29/29 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell vele foglalkozni.
2022. júl. 24. 17:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!