Szerintetek ebben az esetben csak fogadjam el?
#19: Pont ezért bármit is csinálsz, csak rontasz a helyzeten, ráadásul a leendő férjeddel is csak a súrlódást növeled. Ahogy előttem írták. Tedd végre félre, hogy te mit akarsz, azt nézd ami a párodnak jó. Terhes vagy, innentől a te igényeid másodlagosak, meg kell barátkoznod a gondolattal, hogy első a családod jóléte, csak aztán az érzelmi játszmáid.
Mondjuk én azt a részét nem értem, hogyha az após személyes okokból nem akar/tud/képes egy légtérben tartózkodni a volt feleségével, akkor miért kell kizárnia őt a férjednek a ti és a gyerekek életéből.
(Az anyóst, aki qrválkodott és valószínűleg miatta bomlott fel a család, ő láthatóan el van fogadva. Érdekes!)
Az esküvő, vagy a bérmálkozás csak egy formaság, az élet egyéb területein, a hétköznapokban lehet milliószor különb apa és nagypapa, mint bárki más, aki viszont az esküvőn ott feszített és evett-ivott.
EZT kellene tudatosítani a férjeddel!
Szerintem tudatosítanod kéne magadban, mi a te dolgod, meg mi nem.
Lehet, hogy szerinted jót akarsz, de egyedül a férjed döntése, bocsánat, a párodé, hogy mi a jó neki, és mi nem. Ha kéretlenül okoskodsz, az valószínűleg nem.
Én sem tartom apámmal a kapcsolatot, hát mérges lennék, ha a párom bele akarna szólni ebbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!