Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek ebben az esetben...

Szerintetek ebben az esetben csak fogadjam el?

Figyelt kérdés
Apósom rovàsàn sok minden van. Nem felènk, hanem pàrom nővère fele. Nem ment el az esküvőjükre, az unokàja keresztelèsère, bèrmàlkozàs, ballagàsàra, karàcsony stb. Nekünk most lesz az edküvő ès àllapotos is vagyok. Após nem akar eljönni, mert 10 ève elvàlt anyosomtól. És mivel anyós ott lesz, apósom nem. A pàrom megmondta, ha nem jön el, felejtse el, hogy lesz unokàja, mert vele nem fogja azt művelni, amit nővèrèvel. Felesègkènt kettős èrzelmem van. 1: attól mèg csalàdja, ès szeretnèm, hogy jó legyen a kapcsolatuk. Persze, màr 3 an vagyunk egy csalàd, de akkor is... Csak az apja... 2: a gyermekünk lesz a legfontosabb, ès nem szeretnèm, hogy ilyen csalódàs èrje. Ès valahol egyet èrtek vele. De ha beszèlnèk vele, nem tudom, hogy mit kellene mondanom neki. Sosem haragudott meg a vèlemènyemèrt. Fontos neki, hogy tudja mi van velem. De most èn sem tudom... Mert kèt ellentètes dolgot szeretnèk
2022. júl. 24. 08:38
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
90%
Após óvodás szintén van, nem kell vele foglalkozni. A párodnak van igaza..
2022. júl. 24. 08:41
 2/29 anonim ***** válasza:
91%
szerintem ezt engedd el. nem a te problémád. ha a férjed nem ragaszkodik hozzá, akkor neked miért kéne? nem értem miért kell felesleges problémát generálni. foglalkozz magatokkal.
2022. júl. 24. 08:42
 3/29 anonim ***** válasza:
91%
Nem kell rózsaszín álmokat dédelgetni, apósodból soha nem lesz szuper nagypapi, akkor sem lenne belőle ha elmenne az esküvőre. Örülj inkább, hogy a férjed ilyen normálisan áll a dologhoz.
2022. júl. 24. 08:43
 4/29 anonim ***** válasza:
67%

Hosszasan mérlegeltem, végül én is azt mondom, hogy ne törődj az apósoddal, hallgass a párodra és ebbe éld bele magad.

Gondolom, a leendő anyósod vált el tőle, mert már nem bírta a természetét neki. Miért nem ment el a lánya esküvőjére? Volt rá oka, vagy ő netán ellenezte a házasságukat?

2022. júl. 24. 09:10
 5/29 anonim ***** válasza:
84%

Nem tudom milyen jogon pofázol bele a férjed és az Ő apja kapcsolatába. A gyereketeknek simán meglehet majd magyarázni, sőt, mehet hozzátok akár mindennap keresztelőn, ballagáson, esküvőn kívül, nem?

De persze amúgy férjednek van igaza. Ha ezért nem jön el a fia esküvőjére, kkor ott roh*djon meg ahol vann. És neked SEMMI közöd hozzá. A gyereketeknek sincs.

2022. júl. 24. 09:15
 6/29 anonim ***** válasza:
87%
Nem a te apád. Ha a férjed nem akarja, hogy ismerje a gyereket, akkor te ne erőszakoskodj, mert nyilván megvan rá az oka. A legnagyobb károkat tudja okozni az ilyen "megiscsak az apad" hozzáállás. A gyerekednek meg csak úgy lehet csalódást okozni, ha a nagyapja cserben hagyja, de ha nem is ismeri, akkor nem. Nálunk se láogathatja apósom, mivel kizárolag akkor jött és nézett rá a gyerekre, amikor pénz kellett neki. A ferjemmel megmondtuk, hogy ilyet nem játszunk.
2022. júl. 24. 09:22
 7/29 anonim ***** válasza:
93%

Kérdező: én megértem, hogy jó kapcsolatot szeretnél, de ez sajnos így csettintésre nem megy...

Sajnos el kell fogadni, hogy nem tehetsz semmit és van amikor nincs értelme jó kapcsolatot eröltetni.

2022. júl. 24. 09:43
 8/29 anonim ***** válasza:
83%

Pedig az #5 jol irja!!!

Nem a te szulod sz@rik magasrol mindenre! Szepen maradj ki ebbol...

2022. júl. 24. 10:16
 9/29 anonim ***** válasza:
94%
A férjed és az apja kapcsolata az ő dolguk, ne akard megváltoztatni, nem a te dolgod. Ha férjed beszélgetni akar róla, akkor meghallgathatod, de ne avatkozz bele. A gyerekedet meg nem fogja semmiféle csalódás érni, Mert nem lesz része az életének, így nem tud csalódást okozni.
2022. júl. 24. 11:20
 10/29 anonim ***** válasza:
30%

"Felesègkènt..."

Na..ami igy kezdodik! Meg nem is vagy a felesege, de mar most elohozakodtal a jogaiddal! Szegeny parod...

2022. júl. 24. 11:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!