Szerintetek ebben az esetben csak fogadjam el?
Hosszasan mérlegeltem, végül én is azt mondom, hogy ne törődj az apósoddal, hallgass a párodra és ebbe éld bele magad.
Gondolom, a leendő anyósod vált el tőle, mert már nem bírta a természetét neki. Miért nem ment el a lánya esküvőjére? Volt rá oka, vagy ő netán ellenezte a házasságukat?
Nem tudom milyen jogon pofázol bele a férjed és az Ő apja kapcsolatába. A gyereketeknek simán meglehet majd magyarázni, sőt, mehet hozzátok akár mindennap keresztelőn, ballagáson, esküvőn kívül, nem?
De persze amúgy férjednek van igaza. Ha ezért nem jön el a fia esküvőjére, kkor ott roh*djon meg ahol vann. És neked SEMMI közöd hozzá. A gyereketeknek sincs.
Kérdező: én megértem, hogy jó kapcsolatot szeretnél, de ez sajnos így csettintésre nem megy...
Sajnos el kell fogadni, hogy nem tehetsz semmit és van amikor nincs értelme jó kapcsolatot eröltetni.
Pedig az #5 jol irja!!!
Nem a te szulod sz@rik magasrol mindenre! Szepen maradj ki ebbol...
"Felesègkènt..."
Na..ami igy kezdodik! Meg nem is vagy a felesege, de mar most elohozakodtal a jogaiddal! Szegeny parod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!