Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek ebben az esetben...

Szerintetek ebben az esetben csak fogadjam el?

Figyelt kérdés
Apósom rovàsàn sok minden van. Nem felènk, hanem pàrom nővère fele. Nem ment el az esküvőjükre, az unokàja keresztelèsère, bèrmàlkozàs, ballagàsàra, karàcsony stb. Nekünk most lesz az edküvő ès àllapotos is vagyok. Após nem akar eljönni, mert 10 ève elvàlt anyosomtól. És mivel anyós ott lesz, apósom nem. A pàrom megmondta, ha nem jön el, felejtse el, hogy lesz unokàja, mert vele nem fogja azt művelni, amit nővèrèvel. Felesègkènt kettős èrzelmem van. 1: attól mèg csalàdja, ès szeretnèm, hogy jó legyen a kapcsolatuk. Persze, màr 3 an vagyunk egy csalàd, de akkor is... Csak az apja... 2: a gyermekünk lesz a legfontosabb, ès nem szeretnèm, hogy ilyen csalódàs èrje. Ès valahol egyet èrtek vele. De ha beszèlnèk vele, nem tudom, hogy mit kellene mondanom neki. Sosem haragudott meg a vèlemènyemèrt. Fontos neki, hogy tudja mi van velem. De most èn sem tudom... Mert kèt ellentètes dolgot szeretnèk
2022. júl. 24. 08:38
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:

Visszafele vàlaszolok:

10#Ez nem jog kèrdèse...

2022. júl. 24. 11:57
 12/29 A kérdező kommentje:
7# nem azt mondom, hogy csettintèsre, mert ez sajna lehetetlen... De szèpen aprènk jó lenne... :(
2022. júl. 24. 11:59
 13/29 A kérdező kommentje:

8 ès5# egy szóval nem èrtek egyet, a belepofàzni...

Egy hàzassàgban, ahogy èn meghalgatom őt, úgy èn is elmondhatom a vèlemènyemet. Persze az ő döntèse, ès valahol tènyleg csak elfogadni tudom... Nem akarom őt "megvàltoztatni"... Csak valahol azt èrzem rajta, hogy neki is rosz èrzès... :(

2022. júl. 24. 12:04
 14/29 anonim ***** válasza:
100%
#12: Az a tuti, nem csak egyszer rádönteni, hanem folyamatosan, akár évekig nyomasztani ezzel. Minden családi esemény előtt duruzsolni, hogy "hívd fel apádat". A mérgező kapcsolatra nehéz jobb példát mondani
2022. júl. 24. 12:07
 15/29 anonim ***** válasza:
100%
biztos rossz neki, de erre nem ez a megoldás. azt neki kell megtalálni
2022. júl. 24. 12:10
 16/29 anonim ***** válasza:
100%

Azért meghallgatnám az apóst is. Ismerek én is olyat, aki sehová nem megy el, ahol esélyes a volt házastárssal találkozni, sőt 200 km-re költözött, a gyerekek nem tudják, mi a pontos oka, de az ex mentálisan és fizikailag is bántalmazta. A gyerekek annyira emlékeznek/annyit tudnak, hogy rossz volt a házasság. A láthatást is akadályozta az ex. Kb 22 volt a kisebbik, amikor felvették a kapcsolatot vele újra.

A gyermekelhelyezésnél nem tudta bizonyítani, hogy bántalmazta az ex ill. a fizikai bántalmazásnak sem voltak komolyabb nyomai (a mentális bántalmazás volt a nagyobb rész)

2022. júl. 24. 12:10
 17/29 A kérdező kommentje:
4# pàrom a vàlàsról 2 dolgot mondott. Van egy "hivatalos" amit kb mindenki tud. Amit te is írtad, hogy hozzààllàs, jellem, stb... A nem hivatalos, amit pàrom elmèletben nem tud (a nővère mesèlte el neki) mikor mèg pàrom nem születet meg, az anyja megcsalta az apjàt. A nővère rajta kapta vèletlen. Majd ez valahogy kiderült (nem tudom hogy nővère mondta e el vagy nem mondta el). A megcsalás utàn egy pàr èvet mèg együt voltak, majd elvàltak. Az esküvőre azèrt nem ment el, mert anyja újrahàzasodott, ès a "nevelőapja" ès anyja is ott volt. Ès ez mondjuk a vèlemènyem, hogy nem akart jelenetet rendezni... Az hogy akivel megcsalta ès az új fèrje egy ès ugyan az a szemèly e azt nem tudom...
2022. júl. 24. 12:11
 18/29 anonim ***** válasza:
100%
Mi lenne, ha félretennéd, hogy te mit akarsz, és figyelembe vennéd a párod érzéseit? Ugyanis igaza van!
2022. júl. 24. 12:12
 19/29 A kérdező kommentje:
14# igen, ès nem hiszem, hogy ez annyira jó... Mert kèt èlű penge: azt mondja eljön, ès happy minden. 2 vagy igent mond, vagy nemet, de nem jön el, akkor a fèrjem is csak jobban megutálja... Nagyobb a valószínűsèg az utóbbira...
2022. júl. 24. 12:14
 20/29 A kérdező kommentje:
16# a pàrom napi szinten làtogadta az apjàt... Majd elköltözött... Majd jött a többi...
2022. júl. 24. 12:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!