Hétfőn a WizzAir visszamondta a járatomat strike miatt, tehát más járatot kellett fogadjak az adott városba. De ugyanakkor return is volt ugyanazzel a járattal foglalva, ebben az esetben az is törlődött?
Figyelt kérdés
Az a repülő ami nekünk a return az ugyanúgy elérhető, ugyanabban az időben, és most is a WizzAir oldaláról bármikor le tudom tölteni a beszálló kártyám. De nincs megjelölve mint közelgő utazás. Érdemes lefoglalni akkor mégegyszer ugyanazt a returnt vagy a régi beszálló kártyával tudok menni?2022. júl. 18. 19:06
1/4 anonim válasza:
Ha átfoglaltál és a visszaútit nem törölték, akkor természetesen érvényes.
2/4 anonim válasza:
Ha jól értem a nehézkes magyarodat, akkor sztrájk miatt törölték a retúr jegyet első szegmensét.
Ez azt is jelenti, hogy a hazautat nem törölték (ez az, amit te retúrnnak nevezel hibásan).
Aztán beszállókártyáról is hadoválsz, miközben valószínűleg még csak jegyed van és nem csekkoltál be.
Azt tanácsolnám, hogy a foglalási kóddal lépj be a wizzair oldalán, és ellenőrizd a jegyed státuszát. Foglalád át az odaút jegyedet (nem kell másikat venned, csak átfoglalnod), és természetesen ellenőrizd a hazaút státuszát.
És tedd rendbe a fejedben ezeket a fogalmakat.
3/4 anonim válasza:
Légyszi írd le a kérdésed egy olyan nyelven, amit jól beszélsz, jobban megértenénk szerintem, mert itt idegen szavakat próbálsz beragozni létező kifejezések helyett tragikus eredménnyel. Jó válaszhoz a kérdésnek értelmesnek kell lennie.
4/4 anonim válasza:
strike = sztrájk magyarul.
Amúgy a visszaút érvényes, csak az odautat mondta le a wizzair
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!