A balatoni/egyéb belföldi nyaralásotok idén visszamondtátok?
Mi Július elején fogunk utazni Lellére, nem mondtuk vissza, a szállásadót tegnap felhívtam, kitartott a foglalás mellett. 10 fővel utazunk le. Szerintem nagy butaság lenne egy média által felfújt baromság miatt befuccsoltatni az egész nyarat.
Ti hogy vagytok vele? Ti is utaztok/ti visszamondtátok?
A “mèdia által felfújt baromságba” százezrével haltak bele idős emberek világszerte. Csak azért, mert itthon a seggünkön maradtunk és nem lett baj, még nem biztos, hogy ez az egész leállás baromság volt.
Egyébként nem mondtam le a nyaralást, bár idővel valószínűleg meg kell tennem, mert egyéb, tavaszra tervezett és nem halasztható tevékenység miatt nem lesz rá idő.
Nem kell visszamondani, a szálloda fogad - mint írtad, a vírus lassan pár hét híján lecseng, a vészhelyzet megszüntetéséről hamarosan döntenek, hogy június melyik naptól, szóval július elején itt már lóf*** se lesz ebből...
Nem fog a nyár befuccsolni, nyugodtan menjetek el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!