Hogy lehet visszamondani a repülőjegyet? Mégsem utaznék el, Félek, hogy lezuhan.
Már meg van 28-ra Budapest- Párizs repülőjegy de nem utazok inkább repülővel,mer félek. Most olvastam neten,hogy 2013 07 07-én San Francisco -ban mikor lezuhant egy gép 3 ember meghalt.
2014 tavaszán eltűnt egy gép fent a levegőben,mert megszakadt a kapcsost a pilótával és a gép még a radarrol is eltűnt,de többet nem ír-biztos az is lezuhant. Nem sorolom,rengeteg repülőgép balesetet olvasok itt a nete. Szóval,hogy lehet visszamondani a jegyet? Visszakapom a teljes árát vagy valami kezelési költséget vonnak le? A Férjem azt mondta pedig ne parázzak,de félek,ráveszem,hogy menjünk vonattal,az biztonságosabb mint a repülő.
lel a vonat biztonságosabb mint a repülő :DDDD
Ilyen hülyeséget sem hallottam még.
,hogy menjünk vonattal,az biztonságosabb mint a repülő.
Ezek szerint te nem nézel híreket. Mostanában több vonat katasztrófa volt mint amennyi gép az elmúlt 5 évben lezuhant.
De,hogy válaszoljak a kérdésedre. A pénzedet nem fogják visszautalni mert félsz, hogy lezuhan a gép. Elég butaság pont a repülő lezuhanásától félni. Előbb fog egy tégla a fejedre esni, minthogy egy fapados járat lezuhanjon.
-
> Nem sorolom,rengeteg repülőgép balesetet olvasok itt a neten.
Pedig kene hogy soroljad! Soroljad azokat a baleseteket amelyiknek halalos aldozata volt es menetrendszeru jetet erintett az USA-ban vagy az EU-ban. Irto rovid lista lesz, segitek, az emlitett Asiana jarat elott 2009-ben volt az Air France-nek egy jarata elotte meg 2006-ban volt egy. Ehhez kepest evente tobb mint egymilliard utas repul ezeken a teruleteken.
Ha felsz, ne repkedj Oroszorszagban meg Afrikaban mindenfele busman legcsavaros geppel.
Sokkal veszelyesebb az utcan setalni ahol felszaladhat a jardara egy auto es elgazol.
"mikor lezuhant egy gép 3 ember meghalt"
Mitől? Rájuk esett a repülő??
Amúgy maradj otthon, ha ilyen besz@ri vagy, mert még a végén nekimegy a vonatod az Eiffel toronynak, aminek a csücske leüt majd egy repülőt, ami pont rád esik majd...
Ez annyira baromság hogy szerintem kamu kérdés. Elég csak megnézni a kérdés nyelvezetét.
A pénzt amúgy elfelejtheted, csak egy minimális részt kaphatsz vissza. A storno biztosítás ilyen esetekre nem érvényes. Én azért repültem már ázsiában pár légcsavaros géppel, egyik sem zuhant le.
https://www.youtube.com/watch?v=eIvRIjGSsuU
Ezt nézd meg légyszíves.
Aztán ezután merd még egyszer azt a b@romságot leírni ide, hogy a vonat biztonságosabb mint a repülő.
Ne legyél hülye, na. A világ legbiztonságosabb közlekedési eszköze.
Ha repülőbalesetről hallasz az tudod miért van??? Mert annyira iszonyú ritka, hogy hír értéke van! Tudod ahogy a kettes ikert családban hír, a hármas iker a faluban hír, a négyes országos szinten és az ötös-hatos-stb ikrekről még a világsajtó is beszámol, mert annyira ritka dolog! Na így megy ez a közlekedésben is: az autóbalesetről sokszor csak a helyi újság ír, vagy az se mert annyira de annyira gyakori. A repülőbalesetek pedig annyira ritkák, hogy világsajtó foglalkozik vele napokig, mert sok év mire egyetlen ilyen baleset történik.
Tudod mi a veszélyes? A reptérig tartó út!! Onnantól már a legnagyobb biztonságban vagy. És ez teljesen komoly, semmi vicc nincs ebben.
Most mit kínlódtok a kérdezővel??
Biztosan azzal hitegették otthon, hogy örök életű lesz, ha nem ül repülőre...
(Addig meg hadd remegjen a sarokban.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!