Liszt F. repülőtérről hogyan, és melyik légitársaságnál kell repülőjegyet rendelni RIESA-ba?
Én nem is találtam Riesa-ba repülő jegyet még átszállásosan sem. Közvetlen járat tuti nincs, de ezek szerint átszállással sincs nagyon.
Ha mindenképpen repülni akarsz akkor érdemes lenne Berlinig, Lipcséig vagy Drezdába repülnöd és onnan vonattal.
Berlinbe van 20-25 ezerért közvetlen repjegy, a Berlini reptérről még 3 óra a vonat út.
Lipcsébe 70 körül van egy jegy, 1 átszállással a reptérről pedig még egy kb. 2órás út vonattal.
Drezdába is 70 körül van a jegy 1 átszállással, majd egy másfél órás vonat út a reptérről.
Nem tudom mennyi pénzt szánsz rá, de a Népligetből induló drezdai busznál nem fogsz jobbat találni. Elmész Drezdáig kb 35 euróból, és onnan vonat. (repülővel ugyanez kb négyszer drágább).
Avagy ahogyan az előző mondta, repjegy Berlinbe + vonat, vagy repjegy Lipcsébe + vonat.Ebben az utóbbi esetben időben 3 órát spórolsz, és kiadsz cserébe + 50 ezer forintot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!