Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Liszt F. repülőtérről hogyan,...

Liszt F. repülőtérről hogyan, és melyik légitársaságnál kell repülőjegyet rendelni RIESA-ba?

Figyelt kérdés

#Riesa
2014. máj. 5. 09:55
 1/7 anonim ***** válasza:

Én nem is találtam Riesa-ba repülő jegyet még átszállásosan sem. Közvetlen járat tuti nincs, de ezek szerint átszállással sincs nagyon.

Ha mindenképpen repülni akarsz akkor érdemes lenne Berlinig, Lipcséig vagy Drezdába repülnöd és onnan vonattal.

Berlinbe van 20-25 ezerért közvetlen repjegy, a Berlini reptérről még 3 óra a vonat út.

Lipcsébe 70 körül van egy jegy, 1 átszállással a reptérről pedig még egy kb. 2órás út vonattal.

Drezdába is 70 körül van a jegy 1 átszállással, majd egy másfél órás vonat út a reptérről.

2014. máj. 5. 10:18
 2/7 anonim ***** válasza:
Úgy tűnik, a Riesa-i repülőtér nincs használatban. Honlapjukon azt írják, hogy május hónapban egy gép sem indul vagy érkezik.
2014. máj. 5. 18:21
 3/7 anonim ***** válasza:
70%

Nem tudom mennyi pénzt szánsz rá, de a Népligetből induló drezdai busznál nem fogsz jobbat találni. Elmész Drezdáig kb 35 euróból, és onnan vonat. (repülővel ugyanez kb négyszer drágább).

Avagy ahogyan az előző mondta, repjegy Berlinbe + vonat, vagy repjegy Lipcsébe + vonat.Ebben az utóbbi esetben időben 3 órát spórolsz, és kiadsz cserébe + 50 ezer forintot.

2014. máj. 5. 18:24
 4/7 anonim ***** válasza:
33%
Elnézést, hogy érdemben nem tudok hozzászólni. A 3. válaszolótól kérdezném, hogy melyik társaság buszai mennek kb 35 euróért Drezdába?
2014. máj. 5. 22:27
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Ugyan nem a 3. vagyok, hanem az első de erre én is tudom a választ :) Az Volánbusz- Eurolines nagyon olcsón visz ki külföldre. Pont most néztem rá az árakra, és nyáron drezda oda-vissza egy főnek 11.900.-
2014. máj. 5. 22:49
 6/7 anonim ***** válasza:
Köszönöm, már én is keresgélek. :)
2014. máj. 5. 22:56
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha már nem repülő, akkor vonat is van Drezdába 29 euróért. A busznál valamivel kényelmesebb.
2014. máj. 29. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!