Hogy lehet visszamondani a repülőjegyet? Mégsem utaznék el, Félek, hogy lezuhan.
Már meg van 28-ra Budapest- Párizs repülőjegy de nem utazok inkább repülővel,mer félek. Most olvastam neten,hogy 2013 07 07-én San Francisco -ban mikor lezuhant egy gép 3 ember meghalt.
2014 tavaszán eltűnt egy gép fent a levegőben,mert megszakadt a kapcsost a pilótával és a gép még a radarrol is eltűnt,de többet nem ír-biztos az is lezuhant. Nem sorolom,rengeteg repülőgép balesetet olvasok itt a nete. Szóval,hogy lehet visszamondani a jegyet? Visszakapom a teljes árát vagy valami kezelési költséget vonnak le? A Férjem azt mondta pedig ne parázzak,de félek,ráveszem,hogy menjünk vonattal,az biztonságosabb mint a repülő.
Kedves válaszadó kihagytad az idei Malaysian balesetet.
Egyébként meg nem kötelező repülni ha nem szeretnél. De szinte biztos, hogy az árát nem kapod vissza. De ez függ attól is, hogy milyen jegyed van. Ha van rajta biztosítás, akkor van rá esély.
Azért egy jó tanács ha van már férjed akkor gondolom nem tizen éves vagy, viszont a kérdésed még egy 15 évestől is gáz lenne. Viselkedj felnőttként, ha állandón félsz aprósságoktól, akkor elég gyászos életed lesz...
A fogalmazás és a kérdező gondolkodásmódja kb egy 12-13 éves gyerek szintjének felel meg. Szóval szerintem kamu kérdés.
Szerintem ne menj repülővel mert csak a többi utas életét keserítenéd meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!