Most tényleg gőgös és önző vagyok ezért?
Tegnap, mint sokan mások megtudtam hová vettek fel. Izgatott voltam, mert féltem, hogy megemelik a ponthatárt a szakomom, így nagy volt a boldogság, mikor kiderült hogy bejutottam. Az egyik haveri körömmel ünnepeltem, de persze megírtam a szüleimnek is az eredményt, mert ők is izgultak értem. Erre 10 perccel később azt láttam, hogy anyám épp hogy megtudta hová vettek fel már ki is pakolta a facebookra. Nagyon dühös lettem, mert hiába járult hozzá ez az én sikerem és úgy érzem ezt nekem lett volna jogom elmondani az ismerőseimnek, a barátaimnak, de már nem tehetem meg, mert a neten ugye minden ismerősöm láthatja. Anyám nem érti mi a bajom, szerinte önző, gőgös vagyok és tönkreteszem mások örömét mert engem biztos ez boldogít. Na meg hogy ő csak büszke. Szerintem a büszkeség nem a facebookon kezdődik, hanem személyesen. Ráadásul a saját sikeremet nekem kellene megosztanom azzal akivel én szeretném. Erre azzal jött hogy a saját facebook-jára azt rak ki amit akar...
Szerintetek tényleg velem van a baj és hülye vagyok amiért rosszul esik és dühít?

Legközelebb rakj ki anyádról egy meztelen képet és mondd, hogy te csak büszke vagy rá.
Bakker emberek, a fiatalokat szidjuk az állandó telefonozás miatt, miközben a boomerek sokkal gázabbak. Szégyen, irtó primitív anyád van.

Akik a like-ok miatt szólogatnak be: egyáltalán nem akartam kirakni, szóval ez nem arról szól. Csupán egy maréknyi emberrel akartam megosztani, velük is személyesen. Miért is kellene ugyan tudnia anyám pl masszőrjének, akivel sosem találkoztam, hogy engem hova vettek fel? Ha akkora lenne az egóm és annyira rólam szólna, akkor épp örülnék neki, hogy mindenki tudja én mekkora király vagyok, nem gondoljátok?
Ami pedig a "belém fektetett munkáját" illeti: igen, segített és ezt nem is vitattam sőt, még meg is jegyeztem, hogy hozzájárult a sikeremhez. De az, hogy meg sem kérdezte baj e ha kirakja a világhálóra az akaratom ellenére szerintem nem a büszkeségről szól. Ő akart figyelmet, ő akart dicsekedni, ő akart like-okat, nem pedig én...
Ez nem hiszti, csupán rosszulesett, hogy valami személyeset világgá kűrtölt, holott én ezt nem akartam. Büszkének pedig szerintem nem a facebook-on kell lenni...
Amúgy pedig épp ez az, hogy nem zártam ki az életemből, hiszen amint megtudtam megírtam neki is hová kerültem be. Mindenről tudott.
Azoknak akik egyetértenek velem, köszönöm a támogatást😊 Kicsit megnyugtat, hogy nem látom annyira rosszul a dolgot és hogy mások szerint sem volt fer kirakni

Szerintem így még jobb is. Ha te rakod ki az dicsekvésnek tűnik, ha ő akkor "anyád milyen büszke"
Ezen felkapni a vizet butaság

28.
Ha lenne "kölyköd" akkor megértenéd, hogy milyen amikor sikerül egy nyelvvizsga, felvételi, diploma.
Nekem van 2 "kölyköm", de el nem venném tőlük a dicsőséget, mint a kérdező ostoba anyja. (Bár fasźbukom sincs)
És nem önzők, jófej, jól tanuló (a kisebb kitűnő, a nagyobb max. pontot visz eddig az egyetemre+nyelvvizsga) "kölykök", egyetemi célokkal.
Én azt sem értem, hogy van olyan idióta szülő, aki a kitűnő bizonyítványt, nyelvvizsga bizonyítvány teszi közkinccsé.
Nem a "kölyök" egoista, hanem a buta szülő!

Na, én ezért sem osztok meg semmit! a családommal. Nem érdekel, majd megtudják legutoljára, mert akkor nem megy a keverés, és az érdemeim kisajátítása.
Úgy, hogy soha semmiben nem segítettek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!