Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Most tényleg gőgös és önző...

Most tényleg gőgös és önző vagyok ezért?

Figyelt kérdés

Tegnap, mint sokan mások megtudtam hová vettek fel. Izgatott voltam, mert féltem, hogy megemelik a ponthatárt a szakomom, így nagy volt a boldogság, mikor kiderült hogy bejutottam. Az egyik haveri körömmel ünnepeltem, de persze megírtam a szüleimnek is az eredményt, mert ők is izgultak értem. Erre 10 perccel később azt láttam, hogy anyám épp hogy megtudta hová vettek fel már ki is pakolta a facebookra. Nagyon dühös lettem, mert hiába járult hozzá ez az én sikerem és úgy érzem ezt nekem lett volna jogom elmondani az ismerőseimnek, a barátaimnak, de már nem tehetem meg, mert a neten ugye minden ismerősöm láthatja. Anyám nem érti mi a bajom, szerinte önző, gőgös vagyok és tönkreteszem mások örömét mert engem biztos ez boldogít. Na meg hogy ő csak büszke. Szerintem a büszkeség nem a facebookon kezdődik, hanem személyesen. Ráadásul a saját sikeremet nekem kellene megosztanom azzal akivel én szeretném. Erre azzal jött hogy a saját facebook-jára azt rak ki amit akar...

Szerintetek tényleg velem van a baj és hülye vagyok amiért rosszul esik és dühít?

2022. júl. 22. 09:27
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
50%
Teljesen feleslegesen b_szod el mindenki kedvét ezzel a hisztivel.
2022. júl. 22. 09:34
 2/39 anonim ***** válasza:
32%
Igen.Ez az anyukád, az apukád és a Te közös sikered.
2022. júl. 22. 09:36
 3/39 anonim ***** válasza:
86%

"Erre azzal jött hogy a saját facebook-jára azt rak ki amit akar..."

Rakd ki a saját facebookodra: "Anyám egy tahó". Elvégre azt raksz ki, amit akarsz.

Viccet félretéve, ezzel tényleg illett volna várni, előbb megkérdezni, hogy neked oké-e, ha pedig nem, akkor nem rakni ki.

2022. júl. 22. 09:40
 4/39 anonim ***** válasza:
81%
Majd gondolom az újszülöttedet is kirakja facebookra, mert azt rak ki amit akar és ennyivel el van intézve. Szerinted te vagy itt az önző és gőgös? Nem.
2022. júl. 22. 09:43
 5/39 anonim ***** válasza:
29%

Én se értem, mi a bajod annak ellenére, hogy azt megértem, hogy nem örülsz, hogy kitette. De katasztrófa sem történt.

Akit tényleg érdekel, annak majd elmondod személyesen, és biztosan sokan fognak gratulálni is. A Facebook egy nagy semmi, az nem "bejelentés".

Öröm helyett elrontottad anyukád és a saját kedvedet is.

2022. júl. 22. 09:46
 6/39 anonim ***** válasza:
88%
Megértelek, én is nagyon úúútálom az ilyet. Nekem anyósom ilyen, valamit mondunk neki, mire hazaérünk tőle már az egész világ tudja. Többször összevesztünk vele már ez miatt, de hiába, nekik ez a fontos hogy a külvilág felé mutogassanak
2022. júl. 22. 09:48
 7/39 anonim ***** válasza:
91%
Meg kellett volna kérdeznie
2022. júl. 22. 09:52
 8/39 anonim ***** válasza:
92%

Édesanyád tipikusan az a szülő, aki a gyerekei sikereit a magáénak akarja tudni.

Nem, nem tartom fairnek. Ez a te érdemed, akkor is, ha sokban támogatott, nem neki kéne ezzel villogni és lájkokat gyűjteni.

2022. júl. 22. 09:53
 9/39 anonim ***** válasza:
87%

"Öröm helyett elrontottad anyukád és a saját kedvedet is."

Nem, az anyja rontotta el a kérdező kedvét azzal, hogy rögtön szétkürtölte a hírt és nem várta meg, hogy ő mondhassa el másoknak, elvégre mégiscsak róla szól a dolog.

2022. júl. 22. 09:53
 10/39 anonim ***** válasza:
96%
Én is átéltem már hasonlót és nekem is rosszul esett, kb ugyanígy éreztem, hogy ezt nekem illett volna megosztanom azzal és úgy, ahogy szerettem volna, hiszen ez is egy megismételhetetlen élmény az életben.
2022. júl. 22. 10:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!