Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Most tényleg gőgös és önző...

Most tényleg gőgös és önző vagyok ezért?

Figyelt kérdés

Tegnap, mint sokan mások megtudtam hová vettek fel. Izgatott voltam, mert féltem, hogy megemelik a ponthatárt a szakomom, így nagy volt a boldogság, mikor kiderült hogy bejutottam. Az egyik haveri körömmel ünnepeltem, de persze megírtam a szüleimnek is az eredményt, mert ők is izgultak értem. Erre 10 perccel később azt láttam, hogy anyám épp hogy megtudta hová vettek fel már ki is pakolta a facebookra. Nagyon dühös lettem, mert hiába járult hozzá ez az én sikerem és úgy érzem ezt nekem lett volna jogom elmondani az ismerőseimnek, a barátaimnak, de már nem tehetem meg, mert a neten ugye minden ismerősöm láthatja. Anyám nem érti mi a bajom, szerinte önző, gőgös vagyok és tönkreteszem mások örömét mert engem biztos ez boldogít. Na meg hogy ő csak büszke. Szerintem a büszkeség nem a facebookon kezdődik, hanem személyesen. Ráadásul a saját sikeremet nekem kellene megosztanom azzal akivel én szeretném. Erre azzal jött hogy a saját facebook-jára azt rak ki amit akar...

Szerintetek tényleg velem van a baj és hülye vagyok amiért rosszul esik és dühít?

2022. júl. 22. 09:27
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
6%
Nem csak a tizennyolc évesnek nagy hír, de szülőnek is. Itt a kéredző az aki nem lát tovább az egójánál.. Na de ez a hitvány személet jellemző a korosztályára. Csak önmaga számít neki, és ha az nem jön össze marad a sértet hiszti. Azon túl hogy ÉNÉNÉN semmi nincs a fejecskéjében. Hogy a szülő milyen büszke meg boldog, majd két évtized küszködését látja egy ilyen pillanatban úgy hogy minden perc megérte, már nem esik le neki. Ahogy az sem, hogy az a hülye szülő, akire hisztériázik, szintén szeretné megosztani a boldogságát másokkal.
2022. júl. 22. 11:21
 22/39 anonim ***** válasza:
6%
Hát szerintem meg itt az ideje, hogy ne folyamatosan csak elismerést lejmoljon másoktól. Oké, tök jó, hogy felvettek, tudom hogy ez mekkora öröm, örül vele az anyja és a család de az nem jó, mert így nem úgy örülnék ahogy ő akarna. szerintem hiszti.
2022. júl. 22. 11:22
 23/39 anonim ***** válasza:
1%
Amúgy kérdező, gondolom te semmit nem osztasz meg amihez anyád is hozzájárult, mert ő is nyafoghatna hogy ő akarta.. Nem minden csak és kizárólag rólad szól.
2022. júl. 22. 11:22
 24/39 anonim ***** válasza:
95%
Jaj, nekem is ilyen típus anyukám. Az évek alatt elérte hogy utolsók között mondok el neki bármiféle hírt. VISZONT ő ezt nem is tudja, szóval így nincs többé konfliktus. ;)
2022. júl. 22. 11:30
 25/39 anonim ***** válasza:
0%
Látom, nem óhajtja érteni.. nagyon gyerekes. Majd rájön amikor a saját gyereke fúrja majd ki az életéből ilyen aljas módon puszta hisztiből hogy milyen érzés a szülőnek. De ugye az hogy másoknak mit okoz lényegtelen... csak és kizárólag neki jár hogy tekintettel legyenek rá. Gratulálok kérdező, a hülye hozzáállásoddal sikeresen megkeserítetted anyukád örömét. Boldog lehetsz.
2022. júl. 22. 11:34
 26/39 anonim ***** válasza:
86%
Szinte látom magam előtt, hogy azok akik a kedves anyukával értenek egyet, mind pont ugyanilyen szülők akik pont telibesz@rják, hogy a gyerek mit hogy szeretne, lényeg, hogy ők azt csinálnak, amit akarnak, mert ők a szülők és nekik minden jár. :D
2022. júl. 22. 11:38
 27/39 anonim ***** válasza:
1%
Jó, akkor legyen igazatok a lájkvadászat aaanyival lényegesebb mint hogy ne generálj a semmin konfliktust.. Hát milyen szemét már anyu hogy az ő posztja lesz lájkolva? Botrány... Pedig már dörzsölgethetted a kacsódat hogy hány száz lesz.. Nem is az a lényeg hogy sikerült a felvételi...
2022. júl. 22. 11:52
 28/39 anonim ***** válasza:
0%
Ilyenkor úgy örülök hogy nincs kölyköm. Durva hogy a semmin nyervognak mert nem az van amit ők akartak.. nálunk ez az "én akartam elmondani " jellegű hiszti úgy négy -öt éves kor után már nem jellemző.
2022. júl. 22. 11:53
 29/39 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem a lájkokról szól. Én sokszor mondtam el olyasmit anyukámnak amit én pl. eleve egyáltalán nem akartam megosztani a közösségi médián, de ő meg azonnal osztogatta meg, ezáltal egyrészt nem tudtam én személyesen elmesélni a barátaimnak, másrészt kikerült facebookra amit én nem akartam volna.

2022. júl. 22. 11:54
 30/39 anonim ***** válasza:
100%
Itt nem a lájkról van szó, hanem arról, hogy nincs joga sem anyukának, sem apukának, sem testvérkének a saját facebook oldalán BÁRMIT megosztani egy másik emberről, még akkor sem, ha az a saját gyereke. Majd mindenki azt oszt meg magáról, amit szeretne.
2022. júl. 22. 11:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!