Tènyleg igaz az hogy ha egy 16 èves ember elmegy úgy otthonról hogy be jelenti a rendőrségen.. Ès ezek után már a szülők hiába csinálnak bármit is nem tudják a gyereküket haza vitetni? Mert a rendszer túl lassú, ès mire a rendőrség bármit is tehetne
Figyelt kérdés
Addigra már a 16 èves kamasz már felnőtè válna?
Mert túl lassú a rendszer?
Ez igaz?
Válaszotokat előre is köszönöm!
2020. nov. 28. 12:27
1/6 anonim válasza:
Nem igaz. Keresni fogják eltűnt személyként, ha bejelenti a szülő. Te meg nem jelentheted be a rendőrségen hogy leléptél otthonról, mivel fiatalkorú vagy, és a szülő felelős érted. Te nem dönthetsz ebben egyedül, a nyilatkozatod is érvénytelen (eleve nincs olyan, hogy te odaszólsz a rendőrségre, hogy ne keressenek, ha pedig keresnek és megtalálnak akkor kötelesek a tiltakozásod ellenére is hazavinni, pont azért mert még nem vagy nagykorú és nem te döntesz ebben).
2/6 anonim válasza:
Kicsi vagy még. Ugyan miből zabálnál?
3/6 A kérdező kommentje:
Nem magamról beszéltem. 👌
Csak fel tetem egy pár kèrdèst. 🤦♀️👌
2020. nov. 28. 13:01
5/6 anonim válasza:
"fel tetem"
Meg fogják találni, mindkét felét.
A nagykorúság az pedig 18 év.
6/6 anonim válasza:
Túl lassú a rendszer? Melyik országból írsz?
És mi jelent a rendőrségen? Higy elment otthonról?
Akkor már az előtt keresni kezdenek, mielőtt otthon feltűnne a hiányod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!