Ha feltörték az email címemet , és feljelentést teszek a rendőrségen , mekkora az esély hogy vissza tudják szerezni az email címemet?
Nos feltörték a freemailem , és ha most vagy holnap elmegyek a rendőrségre , vagy felhívom őket , akkor mekkora rá az esély hogy visszatudják szerezni az email címemet ?
Tudom hogy fejlettebb országokban erre külön osztálya van a rendőrségnek ,de itt magyarországon is van valami hasonló ?
Vagy nem is fognak foglalkozni vele ?
Válaszaitokat előre is köszönöm.
Nem tudom 100%-ra.
Igaz, aki feltörte, személyiségi jogokat sértett, de ehhez képest vannak súlyosabb ügyek is, szóval, lehet, hogy foglalkoznának vele, de ne lepődj meg, ha nem jutnának semmire.
Ezért nem kell freemailt használni, alapjáraton egy rakat szar.
Mellesleg nem kapod vissza, senki sem fog vele foglalkozni.
Köszönöm a válaszokat,
holnap meg próbálkozok vele.
szia, velem is ez történt, az emailom jelszavát kicserélték és az erre épülő facebookban is. Én adtam be a rendőrségre feljelentést, ebből lehet vmo? Neked lett eredménye?
Amúgy meg lehet hogy nem nehéz jelszavat is megadhattam akkor sem indok arra h feltörjék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!